• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Moja mama sprząta w Niemczech juz 18 lat profiiiii;) i tak zawsze gadala ze tylko woda z octem szyby myje okna wszystko i dobre ścierki ... A ja tylko no no no nigdy nie praktykowałama teraz jestem w niebowzieta bo robota cak cak

Ok, to która do mnie wpadnie.
Ja będe dalej leżeć i się kurować a Wy posprzątacie w łazience, umyjecie naczynia. A trzeba obrać ziemniaki. Gulasz drobiowy jest gotowy Przydało by się kapustkę jakąś posiekać. Kupić dla psa podroby i ugotować mu papu.
pkati, - a Ty pomaluj mi paznokcie. Już wołają o lakier. Wczoraj nałożyłam odżywką i na tym się skończyło.

Tak się dziewczyny zastanawiam, czy jezeli jak jest we mnie ten dzidziuś to bym miała takie kontaktowe poplamiania zabarwionego krwią śluzu/

kurna ja nie mam żadnych objawów. czasmi jakieś tam pobolewanie w boku, nawet mnie nie ciągnie, nie ma skórczy żadnych takich jak na @. Kompletnie nic.

Ide na herbatkę z aronii, czarnej porzeczki i cytryny.

Witajcie kochana kasia tule mocno :( oby ten cykl byl ostatni w ktorym @ przyszla.

Ja nadrabiam seriale, maz w pracy wiec mam troche czasu dla siebie:) co tam u was kochane moje?

reklama
Jolasia jaki kolorek sobie zyczysz[emoji2]?
Aschlee troszke śmierdzi ale nie daje sie duzo octu .. Ale przewietrzysz chwilka i jest ok
Lux posortować od kolor czy tak o wsadzić ?[emoji2]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry