• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie kochane :* dziś po kolejnym egzaminie, wracając do domu wstąpiła do apteki po leki i kupiłam test i wiecie że jak głupia mnie poniosło? ??? Oczywiście zrobiłam i oczywiście jaki wynik?? Wiem że nie mam co zwracać na niego uwagi i się dobijac bo jest za wcześniej. Taka właśnie jestem.

Ruda no niestety tak :( ale zrobi to i bedzie wszyszko dobrze :tak: tylko dziwi mnie ze az tydzien go tam chca trzymac
Tu u nas w klinice znajomy mial jakis czas temu to dwa dni i do domu wyszedl potem rehabilitacja i w miare szybko doszedl do siebie

Nie musi siedzieć tak długo ale żeby ubezpieczalnia wypłaciła pieniądze za pobyt w szpitalu to musi tam leżeć minimum 4 dni. Strażacy opłacają sobie swoje ubezpieczenie więc jeśli mają mieć później zwrot kasy to trzeba korzystać ;)

Ruda, - na facecie w gipsie, mmmyy coś fajnego taki zniewolony. Wiem bo samam wypróbowałam.
A tak poważnie jak będzie miał robiony zabieg na kolano to raczej gipsu nie będzie. Ewentualnie taki stabilizator. Wiem bo sama w zeszłym roku walczyłam z kolanem.

Też już próbowaliśmy z gipsem a w stabilizatorze to już wgl :)

Ruda na noc do szpitala hi hi :D Boże dziewczyny ile ja roboty dziś mam. Która mi pomoże? :)

Lux juz się szykuję :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry