reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ja mam dzisiaj ogorkowa zupę :) i piekę biszkopt będzie z musem truskawkowym i bita śmietaną truskawki juz rozmrozilam ;)

Ja mam dziewczyny cukier zawsze kolo 50 ;/ a nie glodze się raczej :)
Chatka juz posprzatana, brzuch boli wypatruje @@@@

Niech przychodzi to skończę w poniedziałek na prolaktyne a dzisiaj wypije chyba całe wino :D

Kasia współczuję :/

Ruda, co do CLO to byś musiała mieć pewność ze nie masz np torbieli bo taki lek może wzmóc ich wzrost. No i nawet jedna wizyta na monitoring by się przydała bo bez tego to może być ciężko.

Kasia, ale ześ narobiła!!! mascią posmaruj albo cały czas przykładaj okład z lowodatej wody. Pomaga. Mi tak blacha się ześlizgneła na łapkę i tak moczyłam ja okładem M cały czas mi wymieniał wodę na lodowatą i pomogło. Pęcheży na następny dzień nie było tylko matrwa boląca skóra, która później się złuszczyła.

pkati, - ja już mam taki projekcik paznokciowy. Na odrzywkę nakładam taki lakier marmurkowa struktura. Taki nierówny z grudek, na to nałożę czerwień krwisty metalik. Świetnie to wyglądało w brązie. Mam nadzieję ze czerwień też się okaże trafna.

Chyba mam totalną migrenę hormonalną. @ brak. temp 37. Lekkie śluzowe poplamianie. A wizyta dopiero we Wtorek Rano :crazy:

Dziewczyny maz mi kupił siemię lniane ale nie zmielone w ziarnach bo nie było zawsze zmielone jadłam glutki jak przygotować w ziarnach najlpeij jak przygotowujecie najszybciej??'nie mam młynka do mielenia zeby zmielić

Ja mam dzisiaj ogorkowa zupę :) i piekę biszkopt będzie z musem truskawkowym i bita śmietaną truskawki juz rozmrozilam ;)

Ja mam dziewczyny cukier zawsze kolo 50 ;/ a nie glodze się raczej :)
Chatka juz posprzatana, brzuch boli wypatruje @@@@

Niech przychodzi to skończę w poniedziałek na prolaktyne a dzisiaj wypije chyba całe wino :D

Kasia współczuję :/

Kochana nie wrzuciłabyś przepisu na mus? Muszę ciasto zrobić jak będę odchodziła z pracy i taki biszkopt to fajny pomysł :P

Lux to jest nas dwie:d Też lubię, a nawet uwielbiam . Lubie wszystko co kwaśne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry