• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Julka takie my kobiety niecierpliwe jestesmy;-)

Ja zaraz do pracy spadam....

Jolasia no nie glodze sie;-) wrocilam z pracy po 23 wypilam sok rozcienczany no i po 8 1 wiec robilam badania ....roznica jest tylko 1 wiec w sumie zadna;-)

reklama
Ruda a może Ci się owu przesunie i się uda :)

Zobaczę, bo 16, 18 i 20 jedziemy obie z siostrą na monitoring. Bo ona tez juz 8 lat się stara i nic. Ale ona ma hashimoto i wgl problemy z tarczycą. Więc jak przysiądę miśka to mi nie ucieknie :D

I pytanie mam, zostało mi jeszcze 5 tabletek clo i się zastanawiam czy może bez wiedzy lekarza wziąć jeszcze w tym cyklu? Dziś bym musiała pierwszą tabletkę wziąć bo to juz 5 dc. Co myślicie? Nie chcę dzwonić do gina bo mi powiedział żebym przyszła do niego dopiero z wynikami nasienia albo w ciąży :p a nie chciałabym tracić cyklu tylko ewentualnie spróbować jeszcze raz stymulacji clo

Kochane chętnie bym Wam wszystkim pomogła, ale dziś jestem nie do życia. Mój P pomaga mi bardzo, posprzątał sypialnie, pokój , łazienkę i przedpokój. Ja leżę na łóżku i wcinam kabanosy. Oparzyłam sobie podbrzuchem , wzgórek i pęcherz sie zrobił;(

Julia wspolczuje ze dzis do pracy ale potem chyba dzien wolnego bedziesz miec nie?

Ja siadlam na chwile przed ksiazke i tak zlecialo...potem dalej.Teraz trzeba dokonczyc gotowac obiadek :tak:

reklama
Spokojnie kochane pęcherz się zrobił ale zejdzie. Po prostu bolą mnie jajniki i chciałam ogrzać je termoforem i wylał się wrzątek, dobrze, że nie bezpośrednio na skórę tylko na leginsy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry