reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Chi chi stanik
Śmiejecie się ale kiedyś siedze przy kompie, pisze coś no i jacyś kierownicy przyszli i cos gadaja a mnie ramiaczko sie odpielo, stanik sie opuscil i w poplochu do toalety zmykalam a na pocieszenie uslyszalam ze bysmy zapieli...

Zabije mojego starego. Poszedł do sklepu po piwo i został tam. Od dwóch godzin próbuje go ściągnąć do domu. Ale już się nie dostanie, bo zakluczylam drzwi :D niech idzie do mamusi. Mnie tak wkurzył, że mam dość.

Oj te chłopy
Ja mojemu ze musi isc cos kupic dla psa do papu bo ja z luzka nie wychodze to od 15 dopiero "D" ruszyl. Ciekawe czy nawet w markecie cos dostanie. Biedne zwierze. Gotowych nie je i zostanie mu chleb z maslem lub serkiem topionym bo to tylko wtedy zje. Kielbas, kaszanki, pasztetow nie jada.

Wpuściłam go po 10 minutach. Miał posprzątać swoje ubrania, nie zrobił tego. Wywalilam je na balkon i pod blok. Nawet się po nie nie ruszył. Mam dość!

Ja po moim wiecznie zbieram ubrania. A jak mu sie zdarzy je zabrac to na 90% wrzuci do zlej przegrodki. (Mam polki na brudne rzeczy podzielone na biale, kolor, czarne, robocze i scierki) i od 2 lat nie moze zczaic gdzie co wrzucic...zalamka.

reklama
Lux podziwiam Cię za Twoją pomysłowość. U mnie pewnie skończyłoby się na kłótni choć szczerze mówiąc nie kłócimy się o takie rzeczy. Musiałoby się wydarzyć na prawdę duże coś żebyśmy się mieli pożreć :p

Dziewczyny wbijacie na to kakao? Juz nas tam parę jest :) a forum zostawimy na wieści o dwóch kreseczkach :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry