reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux, praca praca :confused2: ale jeszcze pół godzinki i do domu :tak:
No i targają mną ostatnio sprzeczne emocje związane z drugim dzieckiem... chcę, nie chcę :zawstydzona/y: znaczy ogólnie to chcę, ale pojawiają się momenty zwątpienia :zawstydzona/y: sama nie wiem dlaczego, pewnie wygoda przeze mnie przemawia. Jednak nadal chcę rozpocząć starania w czerwcu ;-)
czytałam o Twoich przejściach z facetem - myślę, że kłamstwo to bardzo nie fajna rzecz, bo przez takie głupoty człowiek traci zaufanie. Powiedziałaś mu to?

Nusia ja właśnie między innymi przez Halinke odeszłam. Niunia też jechała po laskach i nie dziwię się, że dziewczyny po mnie zaczęły odchodzić.
najważniejsze że jestes tu i nie musisz już przejować się tamtą sytuacją wiem że mialaś trudny okres w życiu i cierpiałaś a tu jeszcze forum dobiło....dobra nieważne nie wracajmy do tego bylo mineło jesli będziesz chciala to napiszesz jesli nie temat zamykamy

Olcia kazdy ma takie chwile zwatpienia ,bardzo chce kolejne i czuje ze musze miec ale z drugiej strony czy nie kusze losu po raz kolejny ??? Do nieprzespanych nocy jak i kolek,zabkowania mozna sie przyzwyczaic bo to minie ale czy sil starczy to inna sprawa :-p z doswiadczenia wiem ze z kolejnym dzieckiem jest lzej

Olcia kazdy ma takie chwile zwatpienia ,bardzo chce kolejne i czuje ze musze miec ale z drugiej strony czy nie kusze losu po raz kolejny ??? Do nieprzespanych nocy jak i kolek,zabkowania mozna sie przyzwyczaic bo to minie ale czy sil starczy to inna sprawa :-p z doswiadczenia wiem ze z kolejnym dzieckiem jest lzej

oj tak, do tego myślę sobie np. o wyjazdach na wakacje, z jednym łatwiej i wygodniej :-p ale z drugiej strony rodzeństwo to skarb :tak: a ja coraz młodsza nie będę, niestety :zawstydzona/y:

jejku ale mi sie spac zachcialo chyba przez pogode bo u nas w kratke raz slonce ,raz deszcz i snieg

reklama
Do góry