reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kurcze nie wiem jak to rozumieć. Mam 12 dzień cyklu, cykle 31 dniowe. Test owulacyjny wyszedł mi dziś negatywny, a śluz jak kurze białko zaobserwowalam. To plodne czy nie?

Hej :) wszystkiego najlepszego dla nas kobiet z okazji naszego święta :)
Mruva myślę że trzeba działać :) w końcu płodne dni zaczynają się wcześniej niż test owu wychodzi :) miłego dnia dla wszystkich u mnie dzisiaj słonko :)

Ja sie witam po wczorajszej posiadowce z dziewczynami. Siedzialysmy do 2.30, mogly bysmy dluzej, ale musialam wstawac rano do mlodego i teraz one spia, a ja po 4,5 godz snu bawie sie z mlodym w sypialni :-)
Jedna z kolezanek co u mnie jest stara sie z mezem o dzidzie juz pol roku i juz sie pomalu zalamuje, a na domiar zlego to wlasnie jej maz pojechal z moim na narty i dzis wracaja, ale ona w te 4 dni akurat miala dni plodne i dzis ma ostatni i jest zla :|

Wszystkiego naj naj kobitki.
Ja juz w pracy siedzę, tempka dzisiaj spadła troszkę i podolewa mnie brzuch troche wcześnie bo to nie mam ale moze ten lek na mnie tak działa hmm

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Ja zaraz zwalam młoda z łóżka i jedziemy po ten wynik progesteronu. Swieci u nas piękne słońce wiec, aż chce się wyjść!

Laski wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń, a przede wszystkim spełnienia tego najważniejszego marzenia o malutkim groszku. No i obyśmy zdrowe wszystkie były bo to też bardzo ważne :)[emoji255] [emoji255] [emoji255]

reklama
Do góry