reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
A on raz wyzej,raz nizej wszystko zalezy jak mala sie ulozy.Raz miedzy cycami a brzuchem przestrzen ze piesc moge wlozyc a jak siedze brzuch opiera sie na kolanach a jak sie chyba rozprostuje troche ( tak mysle bo az zebra bola ) to wydaje sie wyzej...W kazdym razie mala opasc musiala bo lekarka przy badaniu paluchami dotyka ja po glowie.Tak mi juz ktores badanie z rzedu mowi

A on raz wyzej,raz nizej wszystko zalezy jak mala sie ulozy.Raz miedzy cycami a brzuchem przestrzen ze piesc moge wlozyc a jak siedze brzuch opiera sie na kolanach a jak sie chyba rozprostuje troche ( tak mysle bo az zebra bola ) to wydaje sie wyzej...W kazdym razie mala opasc musiala bo lekarka przy badaniu paluchami dotyka ja po glowie.Tak mi juz ktores badanie z rzedu mowi
no to uszykowala sie do wyjscia ladnie, mojej bratowej Zuza nadal posladkowo ulozona, ale to 7 miesiac wiec ma czas sie obrocic, a tak piczka kopie, ze az brzuch podskakuje, jak przykladam reke to czuc bardzo mocne kopniaki, lekarka pyta sie bratowej czy czuje okolo 10 razy dziennie porządne ruchy a bratowa mowi no czuje 200 ruchow hahaah, pilkarke bedziemy miec chyba:laugh2:

Luxi za to potem jak wystrzeli to bedzie w szoku.Chyba ze bedzie miala szczescie i nie wiele przybedzie :)

U mne waga stala a czasem i spadala a potem jak dowalilo tak teraz mam 15kg na plusie.Ale na szczescie poszlo tylko w brzuch i dziekuje Bogu ze tylko zyly powychodzily ale rozstepow na brzuchu nie ma jupiii :)

Ja sie smarowalam czym sie dalo, a rozstepy mi na "boczkach" wyszly :/ Martwie sie, ze zaraz wylezie wiecej ;(
Wkleje Wam foto sprzed pobytu w szpitalu.Te zyly sa okropne ale potem pewno znikna...( mam nadzieje )
Slicznu brzusio ;)

no to uszykowala sie do wyjscia ladnie, mojej bratowej Zuza nadal posladkowo ulozona, ale to 7 miesiac wiec ma czas sie obrocic, a tak piczka kopie, ze az brzuch podskakuje, jak przykladam reke to czuc bardzo mocne kopniaki, lekarka pyta sie bratowej czy czuje okolo 10 razy dziennie porządne ruchy a bratowa mowi no czuje 200 ruchow hahaah, pilkarke bedziemy miec chyba:laugh2:

U mnie to bylo tak do pewnego momentu, ze ja Filipa potrafilam nie czuc caly dzien... czasami kilka dni pod rzad... juz nie wspomne o tym, zeby ktos inny mogl sie tym raczyc. Teraz w sumie lepiej nie jest... poprostu mam leniwe dziecko [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Aschlee-to i tak nieźle,ja mialam 20na plusie z Dennisem,żyły tez mi nie wyszly q na brzuchu rozstepow nie mam,jedynie na biodrach.
Asch-na pewno znikną.brzuszek cudny :)
Luxi-ja tak z mlodym mialam ze jak poszlam na polowkowe usg to mi sie babka pytala czy obcego tam mam bo juz na brzuchu bylo tak widac:D

obdzwonilam endo w okolicy i uwaga- na lutego-marca bym miala prywatna wizyte, najtaniej 130 zl, powtorze za jakis czas wyniki i pedze do lekarza, ale sie boje :no2:

No to niech sie cieszy, ze ją tak czuje, bo moja mala chyba podobnie jak Fifi Natki, tez raczej leniwa :p wczoraj az sie przestraszylam bo drugi dzien z rzędu praktycznie wcale jej nie czułam, co prawda zdaje sobie sprawe, ze u mnie jeszcze na porządne kopniaki pora przyjdzie, ale i tak sie zmartwilam, ze nawet smyrniec nie czulam.. na szczęście jak sie polozylam i M sie troche poprzytulal do brzucha i go podotykal to sie troche powiercila i sie uspokoilam :-)

Alez u mnie dzisiaj od rana śnieżyca, ledwo wyszlam z auta do pracy, pare metrow i bylam cala biala jak balwan :p

Asch piękny brzunio :-) ciekawe kiedy ta Twoja mala sie wykluje :-)

No to niech sie cieszy, ze ją tak czuje, bo moja mala chyba podobnie jak Fifi Natki, tez raczej leniwa :p wczoraj az sie przestraszylam bo drugi dzien z rzędu praktycznie wcale jej nie czułam, co prawda zdaje sobie sprawe, ze u mnie jeszcze na porządne kopniaki pora przyjdzie, ale i tak sie zmartwilam, ze nawet smyrniec nie czulam.. na szczęście jak sie polozylam i M sie troche poprzytulal do brzucha i go podotykal to sie troche powiercila i sie uspokoilam :-)

Alez u mnie dzisiaj od rana śnieżyca, ledwo wyszlam z auta do pracy, pare metrow i bylam cala biala jak balwan :p

Asch piękny brzunio :-) ciekawe kiedy ta Twoja mala sie wykluje :-)
u nas tez sypalo po czym skonczylo sie tylko mala iloscia sniegu na chodniku

reklama
Do góry