reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak jest płyn to tak jest po owu

eikt3e3k96x30qte.png
dziwne to wszystko.. a czy pęcherzyk po owulacji odrazu znika czy jak to jest?

reklama
Dorwaly Cię te straszki?[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No już byłam jakieś 100 metrów od domu (i to późno! Koło 2) i kurna słyszę ich, bo oni maja takie łańcuchy i takie dzwony dziwne i słychać już z daleka! Nawet się nie oglądałam za siebie. Wialam aż się kurzyło! Byście się posikaly ze śmiechu jakbyście to widzialy [emoji23][emoji23][emoji23]ale zwiałam! Także mnie nie dopadli [emoji16][emoji16]

A potem se przycupnęła na klatce żeby odsapnąć przed wejściem do domu, bo jakbym wpadła taka zasapana to mężu by się pytał co jest i musiałabym mu wyznać prawdę a jakbym mu wyznała, ze się TEGO boje to by mi nie dał żyć. Do końca życia by się ze mnie śmiał [emoji23]

Witam kupiłam dziś testy owu w aptece z firmy domowe laboratorium i muszę przyznać że cena mnie poraziła zapłaciłam 19.90 za 5 testów [emoji50][emoji50]
Od jutra testuje i do gina we wtorek zobaczyć co urosło. Owu niby ma być 17dc

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kupiłam dziś testy owu w aptece z firmy domowe laboratorium i muszę przyznać że cena mnie poraziła zapłaciłam 19.90 za 5 testów [emoji50][emoji50]
Od jutra testuje i do gina we wtorek zobaczyć co urosło. Owu niby ma być 17dc

A jak z tymi testami z allegro? Ja tak ciążowe zamówiłam bo chyba w końcu w bankructwo bym wpadła albo panie w sklepach i aptekach pomyślałby że jakaś nawiedzona

reklama
A jak z tymi testami z allegro? Ja tak ciążowe zamówiłam bo chyba w końcu w bankructwo bym wpadła albo panie w sklepach i aptekach pomyślałby że jakaś nawiedzona
Kupiłam je ostatnio i te kreski jakieś nie wyraźne blade. Chcę porównać z tymi. Jeśli chodzi o cenę to na allegro niebo taniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry