GratulujęCo Wy na to? U mnie z jednej strony euforia a z drugiej strach...bo znowu nisko...ale terminu @ jeszcze w sumie nie było. .. :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęCo Wy na to? U mnie z jednej strony euforia a z drugiej strach...bo znowu nisko...ale terminu @ jeszcze w sumie nie było. .. :-(
Co Wy na to? U mnie z jednej strony euforia a z drugiej strach...bo znowu nisko...ale terminu @ jeszcze w sumie nie było. .. :-(
WG. Wykresu to również 12 dzień :-)Ale super! Gratuluję!!! W którym dniu po owulacji robiłaś betę? Bo ja dziś jestem 12 dni po i mam nadzieję że coś wyjdzie na dzisiejszej becie
Teraz jest trzeci cykl od poronienia jeśli liczy się samo krwawienie poronne a jesli nie to drugi cykl od tamtego dnia :-)Gratulacje! Ja bym się na Twoim miejscu nie martwiła. Ja jak zrobiłam pierwsza betę to miałam 46. A po dwóch dniach pięknie przyrosła i po kolejnych dwóch dniach tak samo!Powinnaś się cieszyć
a swoją drogą ile teraz się starałaś?
To
Teraz jest trzeci cykl od poronienia jeśli liczy się samo krwawienie poronne a jesli nie to drugi cykl od tamtego dnia :-)
Ale wtedy tydzień po terminie okresu miałam 64 bete a teraz 3 dni przed @ mam 78 wiec może się uda...
Dziękuję Wam za słowa otuchy :-)
Teraz KatarzynaB trzymaj kciuki za moją betę ;P do 20 tak daleko...
Trzymam mocno! Zaraz napisze ile masz będziemy walczyć ramię w ramię :-)Teraz KatarzynaB trzymaj kciuki za moją betę ;P do 20 tak daleko...
Pierwszą betę zrobiłam w poniedziałek czyli 8 dni po i wyszło <0,1 :/ mam nadzieję że tamta beta była zbyt szybko zrobiona i teraz coś wykaże...Ja tez będę trzymać kciuki. Sprawdzasz czy przyrost jest prawidłowy? Czy dopiero pierwsza beta?