reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się w 16dc, 11 dni do terminu @. W ciągu dnia udaje się znaleźć zajęcie żeby nie myśleć o zachodzeniu w ciążę [emoji23] ale dziś w nocy śniły mi się pozytywne testy ciążowe...
Młody wybrany już do przedszkola pojechał z tatą. Wczoraj mieliśmy Mikołaja u sąsiadów :) a dziś ma w przedszkolu :)
Dziś na obiad pizza i zupa [emoji23]a co trochę sobie dogodze :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nic mi nie mów! Stary mnie jeszcze wqrwia. Właśnie się pokłóciliśmy, bo się napina w robocie jak skóra na baranich jajach. Nie śpi praktycznie od niedzieli, bo terminy a sam sobie je narzuca i jeszcze wqrwia się, ze ja się wqurwiam i ogólnie wychodzę na neurotyczke wqurwiajaca się na wszystko.
Posrał się na zielono w nocy ze stresu (dosłownie) i tak to „Ela pomóż” a teraz, ze niby ja panikuje. Ja pierdole chyba wole być lesbijka, nie szuka któraś narzeczonej? [emoji23][emoji6][emoji849]
Hahahaha ja pierd****** ! Love you ! Ale sie uśmiałam z ranca !

Dziewczyny macie pomysł co na 3 urodziny dla dziewczynki???
Mam chłopca i nie mam pomysłu, a w niedzielę idziemy na urodziny

Dziewczyny macie pomysł co na 3 urodziny dla dziewczynki???
Mam chłopca i nie mam pomysłu, a w niedzielę idziemy na urodziny

Wysoko bodzetowo, nisko po stodku?? Jakies zainteresowania ma???? Ulubione postaci??

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Witam w 15 dc :)
Kasiu przykro mi ;)
Ja dziś drugi dzień z rzędu robie test owu z porannego moczu bo te horien medical takie dziadowe, że mi nawet z porannego nie pokazują pozytywa haha i tak się zakręcilam ze zdazylam sie wysikac a moczu nie zebralam drugi dzien z rzedu mistrz jestem haha :D
KatiNails a ile chcesz na prezent przeznaczyć kasy ?

Wysoko bodzetowo, nisko po stodku?? Jakies zainteresowania ma???? Ulubione postaci??

qb3cj44j6cg72hqh.png
Ona już na tyle zabawek. Rodzice dobrze zarabiają ;) mówią że to ma być coś symbolicznego, żeby nic drogiego nie kupować bo i tak od groma wszystkiego ma.
Chyba lubi wszystko po trochu [emoji23] jak każde dziecko w tym wieku [emoji23]
Może jakieś gry, układanki ? Może jakiś mały zestaw klocków LEGO dla dziewczynki? Bozeee sama nie wiem

Witam w 15 dc :)
Kasiu przykro mi ;)
Ja dziś drugi dzień z rzędu robie test owu z porannego moczu bo te horien medical takie dziadowe, że mi nawet z porannego nie pokazują pozytywa haha i tak się zakręcilam ze zdazylam sie wysikac a moczu nie zebralam drugi dzien z rzedu mistrz jestem haha :D
KatiNails a ile chcesz na prezent przeznaczyć kasy ?
Sama nie wiem ile. Mysle ze tak 70-80 można już coś fajnego kupić?
Kochana miałam ten Horien , to to samo co Allegro... Nigdy mi prawdziwego pozytywa nie pokazały.
Dopiero te Domowe Laboratorium.

Ona już na tyle zabawek. Rodzice dobrze zarabiają ;) mówią że to ma być coś symbolicznego, żeby nic drogiego nie kupować bo i tak od groma wszystkiego ma.
Może jakieś gry, układanki ? Może jakiś mały zestaw klocków LEGO dla dziewczynki? Bozeee sama nie wiem

Hmmm. ... a moze poprostu jakies fajne flamastry i kolorowanke??? Kreatywne i napewbo sie spodoba.. ja siostrzenicy meza kupilam kiedyz w pepco za grosze flamaskry z taka gruszką, te gruszka sie nasiskalo i ten flamaster zachowywal sie jak spray na kartce, robil kleksy, swietna zabawa i przy okazji cwiczenie mortoryki malej=)

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama

Ciastolina Play doh, może?

Do góry