martoosia04
Fanka BB :)
Ja mam teraz prawie za 5 tyg z racji urlopu doktorka [emoji33][emoji33][emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zleci zobaczyszJa mam teraz prawie za 5 tyg z racji urlopu doktorka [emoji33][emoji33][emoji33]
Zleci zobaczysz![]()
Zazdroszczę, ja z tymi moimi rewelacjami ciążowymi nie ruszam się nigdzie, może ostatecznie na weekend gdzieś, ale to jeszcze zapytam gina co myśli na ten tematNa bank zleci, bo w lipcu 4-7.07 jedziemy na wakacje, wiec w sumie wtedy nie bedzie sie o niczym innym myślało. A teraz byle do 25.06 kiedy mamy trzecie prenatalne. Jakoś wytrzymam![]()
Macie jakiś sposób na wyluzowanie? Bo już nawet płakać mi się nie chce, za to chętnie bym się znieczuliła. Nienawidzę lekarzy, przychodni, szpitali i całego tego bałaganu. Dowiedziałam się od jednej lekarki, że moja ciąża, która przebiega dobrze jest patologiczna. I nawet nie chodzi o cukier, bo jej zdaniem gorsze jest to, że jestem gruba. Jakby grube nie miały prawa mieć zdrowej ciąży. Ciśnienie przy tabsach w normie, tarczycą ogarnięta, z cukrami walczę i bywa różnie, a ona mnie do szpitala pcha, zamiast dać insulinę i kazać kontrolować. Bo jestem gruba. Jeszcze rozumiem gdybym puchła albo coś nie tak z dzieckiem, ale wszystko jest ok, nic nie boli chyba że po dużym stresie. No nie ogarniam, mam dość wszystkiego
Całkiem ok@Kaamilaaa jak u was?