Oooo tu widać jeszcze lepiej [emoji813] po cichu GRATULACJE i nie mogę się doczekać bety! Powiedz masz jakieś objawy? [emoji7]Ach nie mogę uwierzyć ok nie zalewam już was tymi moimi testami [emoji847]Zobacz załącznik 945507
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oooo tu widać jeszcze lepiej [emoji813] po cichu GRATULACJE i nie mogę się doczekać bety! Powiedz masz jakieś objawy? [emoji7]Ach nie mogę uwierzyć ok nie zalewam już was tymi moimi testami [emoji847]Zobacz załącznik 945507
Hehe tak nie chciałam bo myślałam, że znów nie wyjdzie [emoji12]A ja czułam że u ciebie będzie okTylko ty uparciuchu na betę iść nie chciałaś
![]()
Tak idę koniecznie hehe [emoji173]Widać kreskę!!
Leć rano na bete [emoji7][emoji7]
Dziekuje!![emoji8][emoji8]Gratulacje!!!!!
Tak delikatnie boli mnie podbrzusze tak nie wiem jakby jeździ, mrowi pierwszy raz w życiu mam takie uczucie [emoji173] No i piersi mam bardzo wrażliwe na dotyk, bolą mnie po boku i są o rozmiar większe [emoji7][emoji8] Nie mogę się doczekać jutrzejszej bety jak nigdy w życiu [emoji847][emoji847]Oooo tu widać jeszcze lepiej [emoji813] po cichu GRATULACJE i nie mogę się doczekać bety! Powiedz masz jakieś objawy? [emoji7]
Super! Czekam na wynik!! [emoji4]Tak delikatnie boli mnie podbrzusze tak nie wiem jakby jeździ, mrowi pierwszy raz w życiu mam takie uczucie [emoji173] No i piersi mam bardzo wrażliwe na dotyk, bolą mnie po boku i są o rozmiar większe [emoji7][emoji8] Nie mogę się doczekać jutrzejszej bety jak nigdy w życiu [emoji847][emoji847]
Odezwę się jutro! [emoji173]Super! Czekam na wynik!! [emoji4]
Na pewno będzie pozytywna! Aaa gratulacje!Tak delikatnie boli mnie podbrzusze tak nie wiem jakby jeździ, mrowi pierwszy raz w życiu mam takie uczucie [emoji173] No i piersi mam bardzo wrażliwe na dotyk, bolą mnie po boku i są o rozmiar większe [emoji7][emoji8] Nie mogę się doczekać jutrzejszej bety jak nigdy w życiu [emoji847][emoji847]
Dokładnie póki nie ma @ jest nadzieja! Dziekuje z calego serca i Trzymam mocno kciuki kochana! [emoji173][emoji8][emoji8] Jeszcze się okaże, że razem będziemy listopadowym mamusiami [emoji7]Na pewno będzie pozytywna! Aaa gratulacje! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Póki @ nie ma to moze jeszcze dołączę do Ciebie w tym cyklu! Dzisiaj szyjka poszła w górę i wygięła się do kręgosłupa, sutki bolą przy dotyku i piersi po boku niemiłosiernie jak nigdyalbo to jakiś dziwny pms