raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
TakPowiedzcie mi moje drogie czy imbir jest bezpieczny w ciąży?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TakPowiedzcie mi moje drogie czy imbir jest bezpieczny w ciąży?
Dziekuje [emoji4][emoji4]
OczywiściePowiedzcie mi moje drogie czy imbir jest bezpieczny w ciąży?
Ach nie mogę uwierzyć ok nie zalewam już was tymi moimi testami [emoji847]Zobacz załącznik 945507
Bol jajników, a nawet bardzo ostre kłóHej, jakie macie objawy przed zbliżającą się owulacja? Mnie podbrzusze boli i jajniki. A jak jest u was ?
u mnie to samomój udaje że go to nie rusza, żeby nie pogłębiać mojego doła, ale widze że też go to gryzie![]()
Ja mojemu ciagle to mówięZobaczysz kochana ja też długo naprawdę czekałam. Pamiętam jak płakałam mojemu mężowi że nie będę nigdy w ciąży. Trzymam za Ciebie kciuki z całego serca!:*
Chciałam o to samo zapytać [emoji14] bo też to słyszałam i się stosuje do tego a mój mąż jest trochę zły za to [emoji14] ja dołączę pytanie jeszcze jak wyglądają u Was starania w dni płodne? Raz dziennie czy dwa? Zawsze macie chęć czy czasem jest,, bo dni płodne to trzeba '' z góry dzięki za odpowiedźKorzystając ze was mam zapytam bo mnie nurtuje jedna rzeczjak wygląda u was seks po owulacji. Trochę się stresuje bo kiedyś czytałam, że przy staraniach po owu lepiej uważać i nie wiem ile w tym prawdy.