MalaMi24
Fanka BB :)
Gratuluję dziewczyny QUOTE]Dziekuje [emoji7][emoji173]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję dziewczyny QUOTE]Dziekuje [emoji7][emoji173]
aaaaaa! gratuluje!
Gratulacje [emoji173]️ bardzo sie ciesze i tez widze te kreski. Podczytywałam Cię, bo tak samo jak Ty bylam bardzo niecierpliwa i pierwsZe testy robilam chyba 7dpo, w 9 dpo juz widzialam.kreske, gdzie nikt inny jej nie widzial, zadna z dziewczyb na forum haha a teraz mam 2 miesiaczna coreczkeCieszę się że też widzisz [emoji7]
Dziekuje serdecznie [emoji8]
Jak mi miło dziękuję [emoji8] tak masz racje ja je widzialam gołym okiem a na zdjęciu wiadomo, że inaczej wychodzą [emoji7] już nie mogę doczekać się jutra aż odbiorę wyniki bety i będzie dobra [emoji7] Tylko się zastanawiam czy potem mam zrobić w poniedziałek kolejny raz betę czy rośnie? Również gratuluję!! [emoji8][emoji8]Gratulacje [emoji173]️ bardzo sie ciesze i tez widze te kreski. Podczytywałam Cię, bo tak samo jak Ty bylam bardzo niecierpliwa i pierwsZe testy robilam chyba 7dpo, w 9 dpo juz widzialam.kreske, gdzie nikt inny jej nie widzial, zadna z dziewczyb na forum haha a teraz mam 2 miesiaczna coreczkebeta to formalnosc :*
Ja stosowalam olej z wiesiolka j castagnus i miałam duz sluzu.A czy te staraczki co stosowały Castagnus I olej z wiesiolka miały tak że "straciły " śluz. Bo ja nie mam nawet w trakcie terminu owulacji