reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
U mnie jest podejrzewany. Czekam na wynikiDziewczyny zakładam wątek dla starających się kobietek z zespołem policystycznych jajników. Powspsierajmy się razem i wymieńmy doświadczeniami.![]()
Martxx1
U mnie jest podejrzewany. Czekam na wyniki![]()
Jakie masz objawy wskazujące na PCOS?
Mała.czarna
Wlasnie w sumie to jedynie tradzik na ciele.. Ale lekarze twierdza po badaniach hormonow ze moze to byc to. Dodam ze jestem po 2 poronieniach.Jakie masz objawy wskazujące na PCOS?
Martxx1
Potwierdzam, PCOS to nie wyrok... A dowodem na to jest mój dziewięciomiesięczny synFakt, nie obyło się bez drobnego wsparcia medycyny, ale się udało
Trzymam kciuki za Was dziewczyny!
Ooo, gratulacje. Mój gin zawsze mówi, że jak już się zajdzie z PCOS to juz z górki. U mnie niestety nie potwierdziło się, bo niestety poronilam na wczesnym etapie w 2018 roku. Teraz wracam i atakuje, niw poddaję się

Martxx1
Jaki masz stosunek lh i fsh? Testosteron? U mnie rozregulowane cykle na maxa, podwyższony testosteron, wypadanie włosów. To chyba najgorsze.. Ehh.Wlasnie w sumie to jedynie tradzik na ciele.. Ale lekarze twierdza po badaniach hormonow ze moze to byc to. Dodam ze jestem po 2 poronieniach.
mangusta87
najgorszy to jest trądzik i owłosienie
ja mam wasik i brode
juz nie wspomnę o owłosienia na ciele
ja mam wasik i brode
reklama
Martxx1
Ohh współczuję, ja na szczęście niwncieroiw na hirsutyzm. Mi hormony szaleją jak głupie. Chwilę się śmieje zaraz płaczę, aż czasem sama ze sobą nie mogę wytrzymaćnajgorszy to jest trądzik i owłosienie
ja mam wasik i brode