Passtelova
Fanka BB :)
Ja myślę, że przepięknie równo ułożyłaś testy, żeby nadruk po prawej się łączył w całośćZobacz załącznik 1292495
Dziewczyny co sądzicie ? Dwa ostatnie paski z dzisiaj (ten zolty o 10 i poniżej15)
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja myślę, że przepięknie równo ułożyłaś testy, żeby nadruk po prawej się łączył w całośćZobacz załącznik 1292495
Dziewczyny co sądzicie ? Dwa ostatnie paski z dzisiaj (ten zolty o 10 i poniżej15)
![]()
Ale czy tylko ja widzę dzisiejsza kreskę ? Czy to po tej wit b12 ta żółć zabarwiła?Ja myślę, że przepięknie równo ułożyłaś testy, żeby nadruk po prawej się łączył w całość![]()
Najlepiej badać między 21-23dc przy 28 dniowych cyklach [emoji4]
Ja uczucie balonika w gardle mam wlasnje juz drugi dzien.... a to dopiero 5dpoJestem śpiaca strasznie, ale nie moge zasnąć, taka sie czuję przymulona troche , mialam dzisiaj zgage i rano uczucie balonika w przełyku, czuje caly czas jakieś jakby bulgotanie w macicy![]()
A jak liczycie cykl? Ja dwa dni przed tym, aż okres mi się zacznie mam brązowe plamienia. Kiedyś liczyłam je jak @ i od nich biegł już kolejny cykl. Teraz jednak stwierdziłam, że chyba trochę źle i nie liczyłam tych dni z plamieniami.
I jak wyszły ci wyniki przy tak krótkiej lutealnej?Nie zgodzę się. Ja miałam cykle 29 dniowe ale owulacje dopiero koło 18dc wiec w 21dc byłabym dopiero 3dpo i wynik byłby niemiarodajny. Najlepiej badać około 7dpo, wtedy progesteron powinien być w szczycie.
I jak wyszły ci wyniki przy tak krótkiej lutealnej?
W tym temacie się niestety nie wypowiem, bo nie ogarniam jeszcze tych testów (bo to owulacyjne są, prawda?).Ale czy tylko ja widzę dzisiejsza kreskę ? Czy to po tej wit b12 ta żółć zabarwiła?
Czyli u ciebie krótka faza jest ok?Nie robiłam równo 7dpo ale wychodził między 13-17.
Czyli u ciebie krótka faza jest ok?