reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2021

reklama
Hej, dziś 4dc, krwawienie trwało dwa dni, teraz sporadycznie lekkie krwawienie. Zastanawiam się czy ten krótki okres ma jakiś wpływ? Aktualnie mam dużo śluzu, płodnego? I najchętniej nie wchodziłabym z męża… ot taka przypadłość. W płodne potwierdzone monitoringiem zazwyczaj Sahara.

emoji3064.png

Niech to będzie ostatni cykl!
No wiesz... Jakby mi się teraz udało, to termin bym miała na lipiec, a w lipcu mam wesele kuzyna na mazurach więc średnio mi pasuje... 😂 A tak na poważnie to odpowiem standardowym tekstem, gdy pytają Nas kiedy dzieciaka sobie zrobimy: "Jak Bozia da..." 😂 Dzięki 😘
Ale tylko czujesz czy nadjechała? [emoji16]
Rozgościła się e najlepsze 😝 U mnie nie ma plamień, @ wjeżdża z impetem 😂 Wyznaje zasadę, albo grubo, albo wcale 😂

Hej dziewczyny ! U mnie tez wczoraj cały dzień 28dc plamienia jasnoróżowe ze śluzem albo czysto, wieczorem zaczęło się delikatne krwawienie i trwa nadal wiec kolejny cykl nie udany. Zaczynamy od nowa. Ja już nawet nie płacze bo nie mam sił 😓

No wiesz... Jakby mi się teraz udało, to termin bym miała na lipiec, a w lipcu mam wesele kuzyna na mazurach więc średnio mi pasuje... 😂 A tak na poważnie to odpowiem standardowym tekstem, gdy pytają Nas kiedy dzieciaka sobie zrobimy: "Jak Bozia da..." 😂 Dzięki 😘

Rozgościła się e najlepsze 😝 U mnie nie ma plamień, @ wjeżdża z impetem 😂 Wyznaje zasadę, albo grubo, albo wcale 😂
Też bym chciała, żeby się u mnie rozgościła na dobre,psychicznie trochę już mnie to męczy i lekarze też mają gdzieś. Na razie nie wiadomo co się dzieje. Dzisiaj 30dc a ja tylko z rana przy siku krwawie. Miesiaczka zawsze z bólem nie do zniesienia. Testy pozytywne, z bety wyszła ciąża i podejrzenia pozamacicznej (gdzie jeszcze nic nie widać). Zwariować idzie

bez sensu, ze przylazla, ale przynamniej nie pozostawia złudzeń. Do dupy 🥺

reklama
Do góry