coca
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Melduję się w 1dc i 5cs. Obudziłam się z rana, troszkę poleżałam i czuję jak @ nadjeżdża [emoji23] Do tego głowa mnie boli... [emoji19]
Ale tylko czujesz czy nadjechała? [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny! Melduję się w 1dc i 5cs. Obudziłam się z rana, troszkę poleżałam i czuję jak @ nadjeżdża [emoji23] Do tego głowa mnie boli... [emoji19]
No wiesz... Jakby mi się teraz udało, to termin bym miała na lipiec, a w lipcu mam wesele kuzyna na mazurach więc średnio mi pasuje...![]()
Niech to będzie ostatni cykl!
Rozgościła się e najlepszeAle tylko czujesz czy nadjechała? [emoji16]
Też bym chciała, żeby się u mnie rozgościła na dobre,psychicznie trochę już mnie to męczy i lekarze też mają gdzieś. Na razie nie wiadomo co się dzieje. Dzisiaj 30dc a ja tylko z rana przy siku krwawie. Miesiaczka zawsze z bólem nie do zniesienia. Testy pozytywne, z bety wyszła ciąża i podejrzenia pozamacicznej (gdzie jeszcze nic nie widać). Zwariować idzieNo wiesz... Jakby mi się teraz udało, to termin bym miała na lipiec, a w lipcu mam wesele kuzyna na mazurach więc średnio mi pasuje...A tak na poważnie to odpowiem standardowym tekstem, gdy pytają Nas kiedy dzieciaka sobie zrobimy: "Jak Bozia da..."
Dzięki
Rozgościła się e najlepszeU mnie nie ma plamień, @ wjeżdża z impetem
Wyznaje zasadę, albo grubo, albo wcale
![]()
Hej dziewczyny ! U mnie tez wczoraj cały dzień 28dc plamienia jasnoróżowe ze śluzem albo czysto, wieczorem zaczęło się delikatne krwawienie i trwa nadal wiec kolejny cykl nie udany. Zaczynamy od nowa. Ja już nawet nie płacze bo nie mam sił![]()
bez sensu, ze przylazla, ale przynamniej nie pozostawia złudzeń. Do dupyNo wiesz... Jakby mi się teraz udało, to termin bym miała na lipiec, a w lipcu mam wesele kuzyna na mazurach więc średnio mi pasuje...A tak na poważnie to odpowiem standardowym tekstem, gdy pytają Nas kiedy dzieciaka sobie zrobimy: "Jak Bozia da..."
Dzięki
Rozgościła się e najlepszeU mnie nie ma plamień, @ wjeżdża z impetem
Wyznaje zasadę, albo grubo, albo wcale
![]()
Ja? Nie robiłam. Wczoraj właśnie w ogóle nie miałam pokruszonej wkładki tylko na papierze najpierw te plamienia a potem krew, rano wstałam i toche na podpaść już bylo. Teraz jestem w trasie i nie wiem jak sytuacja ale czuje ze leciBardzo krwawisz? Robiłaś wcześniej testy?
Ja? Nie robiłam. Wczoraj właśnie w ogóle nie miałam pokruszonej wkładki tylko na papierze najpierw te plamienia a potem krew, rano wstałam i toche na podpaść już bylo. Teraz jestem w trasie i nie wiem jak sytuacja ale czuje ze leci