Tiruriru1
Fanka BB :)
Wpl poniedziałek jak nic 2000U mnie dziś wreszcie
SuperPięknie urosła. Trzymam kciuki!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wpl poniedziałek jak nic 2000U mnie dziś wreszcie
SuperPięknie urosła. Trzymam kciuki!
Ja polecam dr BarlikHej dziewczyny, sorki, że tak wbijam, ale kolejny raz mam niemiłą sytuację z lekarką i szukam pilnie nowego gina... Pamiętam, że któraś z Was kiedyś polecała ginekologa ze Swarzędza albo okolic (coś mi się kojarzy, że to była @Zazuu, możliwe to?). Będę wdzięczna za namiary do Waszych lekarzy gdzieś na trasie Poznań - Września <3
W Poznaniu super dr Paweł Uchman. Z polecenia rewelacyjny ponoc dr Adam Czyżyk. Poleca mi go koleżanka i położna ze szpitala, w którym pracuje. Opinie w necie też ma super.Ja polecam dr Barlik![]()
Kochaniutkie, a może jakas Pani doktor w Łodzi? [emoji28]
Będzie UGS. Pani doktor (nie jest z tego szpitala, tylko od wczoraj ma tu dyżur, tak naprawdę mnie postawiła do pionu i wszystko wytłumaczyla, bo od czwartku nikogo nie było u mnie, oprócz pielęgniarki pobierającej krew, temp itd).Dziś będzie usg?
Wczoraj zapomniałam zapytać, dzisiaj będę się dowiadywac. Może być to od niskiego progesteronu?A już wiesz jaki masz poziom progesteronu?
Biorę Utrogest 100 2tabl rano i 2 wieczorem. Od 2 dni zastrzyki przeciwzakrzepowe, gdzie tak naprawdę nie jestem przywiązana do łóżka. Dziękuję za wskazówkinco do wątkow, może lepiej na razie odczekać i się nie stresować albo szukać dziury w całym.Może.
A jaki progesteron dostajesz?
Jest kilka wątki u o ciążach pozamacicznych możesz tam poczytać historie dziewczyn i możesz iść na wątek dla mamuś na pewno dostaniesz tam więcej podpowiedzi i historii