Qruszon
Fanka BB :)
DziekujeAbsolutnie nie, nawet wskazane jest zeby zrobic cytologie w 1 trym i 3 trym, jezeli nie byla robiona przed ciązą![]()
Reszta narazie musi poczekać na 2-3miesiac. (Jestem prosty człowiek, żeby nie zapeszac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziekujeAbsolutnie nie, nawet wskazane jest zeby zrobic cytologie w 1 trym i 3 trym, jezeli nie byla robiona przed ciązą![]()
My z mężem dajemy sobie pół roku tak na spontanie, jak się nie uda to odpuścimy. Mamy już syna 3,5 roku i córkę 20 miesięcy. W lutym 2018 miałam cp i mam usunięty prawy jajowod bo pękł. Takze myślałam ze już swoje przeszłam a tutaj teraz takie coś [emoji17]
Przykro miMy z mężem dajemy sobie pół roku tak na spontanie, jak się nie uda to odpuścimy. Mamy już syna 3,5 roku i córkę 20 miesięcy. W lutym 2018 miałam cp i mam usunięty prawy jajowod bo pękł. Takze myślałam ze już swoje przeszłam a tutaj teraz takie coś![]()
Miałam ciąże pozamaciczna która usadowiła się w jajowodzie. Z czasem jak zarodek rósł jajowod nie wytrzymał i pękł. Na szczęście zdążyli.Co z Twoim jajowodem? Jak to się stało?
W którym momencie Twoim zdaniem nie jestem wyluzowana?Twoje cykle, Twoje starania, Twoja sprawa i proponuje wyluzować [emoji6] życzę powodzenia [emoji6]
No ten jeszcze nie jest pozytywnyTaki mi wyszedł dziś. A taki zwyklas z allegro bladzieńki i nie wiem co myśleć...
Miałam ciąże pozamaciczna która usadowiła się w jajowodzie. Z czasem jak zarodek rósł jajowod nie wytrzymał i pękł. Na szczęście zdążyli.
Tyle wiemNo ten jeszcze nie jest pozytywny