• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

Hej dziewczyny ❤️
Dzisiaj przyszła @, pierwsza po zabiegu łyżeczkowania, które było 8 kwietnia. Także ogromnie się cieszę, bo jeszcze miesiąc i będziemy mogli ruszyć znowu ze staraniami. Zamówiłam już nowe testy ciążowe, więc mam spory zapas 🙈 (chociaż mam nadzieję, że tylko jeden wystarczy, a reszta już się nie przyda ✊) Byłam też po skierowanie do endokrynologa, żeby od następnej ciąży być pod stałą kontrolą. Niestety u mnie tarczyca uaktywniła się podczas ciąży, przed utrzymywała się na poziomie 1.5, a w trakcie doszła prawie do 3. Teraz badałam i znowu jest 1.5 czyli idealnie :)

reklama
Hej dziewczyny ❤️
Dzisiaj przyszła @, pierwsza po zabiegu łyżeczkowania, które było 8 kwietnia. Także ogromnie się cieszę, bo jeszcze miesiąc i będziemy mogli ruszyć znowu ze staraniami. Zamówiłam już nowe testy ciążowe, więc mam spory zapas 🙈 (chociaż mam nadzieję, że tylko jeden wystarczy, a reszta już się nie przyda ✊) Byłam też po skierowanie do endokrynologa, żeby od następnej ciąży być pod stałą kontrolą. Niestety u mnie tarczyca uaktywniła się podczas ciąży, przed utrzymywała się na poziomie 1.5, a w trakcie doszła prawie do 3. Teraz badałam i znowu jest 1.5 czyli idealnie :)
Hahha zapas testów trzeba mieć. Życzę powodzenia i dawaj znać 😊

Cześć Dziewczyny, od kilku miesięcy przeczesuje fora w poszukiwaniu informacji. Zupełnie przypadkiem trafiłam na Wasza grupę i pomyślałam, ze chętnie dołączę. Jak pomyślałam, tak zrobiłam ☺️ I zarejestrowałam się . Staramy się równy rok i chyba właśnie ta data tak na mnie wpłynęła. Nie świruje, ale jednak każdego miesiąca jest przykro kiedy się nie udaje. Doświadczenia nie mam żadnego, bo staramy się o pierwsze dziecko. Tym bardziej, Wasze rady i wsparcie na pewno mi pomogą. W tej chwili jestem w 20 dc i oczekiwaniu na rozwój wydarzeń . Niecierpliwie się okropnie. Wiem, wiem ze to nie służy niczemu, ale same wiecie jak jest.

Cześć Dziewczyny, od kilku miesięcy przeczesuje fora w poszukiwaniu informacji. Zupełnie przypadkiem trafiłam na Wasza grupę i pomyślałam, ze chętnie dołączę. Jak pomyślałam, tak zrobiłam ☺️ I zarejestrowałam się . Staramy się równy rok i chyba właśnie ta data tak na mnie wpłynęła. Nie świruje, ale jednak każdego miesiąca jest przykro kiedy się nie udaje. Doświadczenia nie mam żadnego, bo staramy się o pierwsze dziecko. Tym bardziej, Wasze rady i wsparcie na pewno mi pomogą. W tej chwili jestem w 20 dc i oczekiwaniu na rozwój wydarzeń . Niecierpliwie się okropnie. Wiem, wiem ze to nie służy niczemu, ale same wiecie jak jest.

Witamy :)
U nas też zaraz będzie rok, z jedną biochemiczną po drodze.
I tak samo staramy się o pierwsze dziecko :)
W jakim jesteście wieku? Chodzisz na monitoringi i miałaś jakieś badania?
Bo my póki co nie.

Hej ;) monitorujesz owulacje? Robisz testy? Jestes po jakis badaniach/lekach? Powiedz cos wiecej jesli mozesz 😉

Cześć Dziewczyny, od kilku miesięcy przeczesuje fora w poszukiwaniu informacji. Zupełnie przypadkiem trafiłam na Wasza grupę i pomyślałam, ze chętnie dołączę. Jak pomyślałam, tak zrobiłam [emoji3526] I zarejestrowałam się . Staramy się równy rok i chyba właśnie ta data tak na mnie wpłynęła. Nie świruje, ale jednak każdego miesiąca jest przykro kiedy się nie udaje. Doświadczenia nie mam żadnego, bo staramy się o pierwsze dziecko. Tym bardziej, Wasze rady i wsparcie na pewno mi pomogą. W tej chwili jestem w 20 dc i oczekiwaniu na rozwój wydarzeń . Niecierpliwie się okropnie. Wiem, wiem ze to nie służy niczemu, ale same wiecie jak jest.

To może czas na jakaś diagnostykę? Macie juz jakieś badania za sobą?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry