Jula19
Fanka BB :)
coś o tym wiem i myślę że każda z nas wydała już fortunę na badania, lekarzy, monitoringi, suplementy...W następnym tygodniu ide do endokrynologaPrawie cała pensja moja idzie na lekarzy i badania
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
coś o tym wiem i myślę że każda z nas wydała już fortunę na badania, lekarzy, monitoringi, suplementy...W następnym tygodniu ide do endokrynologaPrawie cała pensja moja idzie na lekarzy i badania
![]()
jedziemy na tym samym wózku staraWarto, wiele chorób da się wykryć właśnie po obrazie tarczycy na usg.
Wiesz, ja tez tak myslalam, dopóki tego nie przeszłam. Teraz jednocześnie boję się zobaczyc te dwie kreski i znów się rozczarować i ich nie zobaczyc w ogole
Długo już się starcie ?coś o tym wiem i myślę że każda z nas wydała już fortunę na badania, lekarzy, monitoringi, suplementy...
Zawsze cię lubiłam i liczę z całego serca na twoje dwie kreski! Takie prawdziwe, mocnie, nieoszukane i 9 miesięcznejedziemy na tym samym wózku stara![]()
Lekrze zdrowej parze dają zazwyczaj rok na starania bez wspomagaczy. Więc pozostaje działać i czekać albo oszukać innego lekarza i powiedzieć że już rok mijaHmm czyli na spokojnie czekać nadal ?♀
![]()
Ja bym naprawdę jeszcze te kilka miesięcy próbowała na luzie i starała się cieszyć swoją bliskością przy tych staraniachLekrze zdrowej parze dają zazwyczaj rok na starania bez wspomagaczy. Więc pozostaje działać i czekać albo oszukać innego lekarza i powiedzieć że już rok mija![]()
Ja tez, zwłaszcza jakbym miała te 10 lat mniejJa bym naprawdę jeszcze te kilka miesięcy próbowała na luzie i starała się cieszyć swoją bliskością przy tych staraniach![]()
No tak, te 10 lat więcej mocno robi na głowę. Nie umiem przez nie do końca wychillować. A jak sobie pomyślę, że mama w moim wieku miała już nasza 3 to robi mi się słabo.Ja tez, zwłaszcza jakbym miała te 10 lat mniej![]()
U mnie tez w moim wieku miala juz 3. A mnie urodzila mając 39No tak, te 10 lat więcej mocno robi na głowę. Nie umiem przez nie do końca wychillować. A jak sobie pomyślę, że mama w moim wieku miała już nasza 3 to robi mi się słabo.
Z drugiej strony w wieku 35 lat urodziła mojego najmłodszego brata…
Wiem, wiem. Próbuję nas uspokoić.U mnie tez w moim wieku miala juz 3. A mnie urodzila mając 39wpadka
Tylko wiesz, jest różnica rodzic kolejne dziecko w wieku 35 a pierwsze ....