Nel331
Fanka BB :)
Nie No to ja nawet na to nie patrzegeneralnie te żele to są tylko po to żeby Krystyny nie zatrzeć od intensywnych starań
Nie ma tam żadnego magicznego składnika
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie No to ja nawet na to nie patrzegeneralnie te żele to są tylko po to żeby Krystyny nie zatrzeć od intensywnych starań
Nie ma tam żadnego magicznego składnika
jesli masz pryszcza możesz już być 2 ciążyJaaaa! Przecież mnie dziś boli jajnik! A jestem w 5dc, jak wcześnie.![]()
U mnie też może nic nie zmienić,ale chociaż będzie komfort przy stosunku,bo nie mając prawie całej szyjki macicy to mam tam strasznie sucho.też mam, nic nie zmienił![]()
Dokladnie. Ja tez narazie nie mam. Moze cos przyjdzie po drodze...Rozumiem cię doskonale, potrzebowalibyscie jakiegoś nowego bodźca. Tylko nie bardzo mam pomysł co by to mogło być
no to wiadomo, że obowiązkowo. O przyjemność i własny komfort trzeba dbać w pierwszej kolejności!U mnie też może nic nie zmienić,ale chociaż będzie komfort przy stosunku,bo nie mając prawie całej szyjki macicy to mam tam strasznie sucho.
Dokladnie to samo myslenie mam. Kiedys go pilnowalam, zeby zarl te orzechy, pil ten sok, olej etc, robilam obiad z plodnych skladnikow... a teraz to nie mam sil sie tym przejmowaćMoże tak być bo ja tak mam teraz. Niby jedziemy w przyszłym tyg zrobić badania, niby biorę suple, stary coś tam bierze swojego nie wiem nawet na co, No 3 lekarzy mu powiedziało, ze ma „zajebiste” nasienie wiec ma wyje… i w sumie nawet się już nie czepiam go bardzo, ze je niezdrowo czy coś, jak ominiemy seks to tez się nie spinam bo wiem, ze ja i rak tego nie zmienię na zasadzie „widocznie tak ma być” albo nie mam siły po prostu się zadręczać tymi staraniami no to już za długo.
Mam na japie ze 4 ! Ide po test !jesli masz pryszcza możesz już być 2 ciąży
Ale głupią, cichą nadzieję mam, że może coś wskurano to wiadomo, że obowiązkowo. O przyjemność i własny komfort trzeba dbać w pierwszej kolejności!
nie musisz. Komplementuj wyprawkę bo zaraz będzie plamienie interpelacyjneMam na japie ze 4 ! Ide po test !
Luz, lecę do smyka !nie musisz. Komplementuj wyprawkę bo zaraz będzie plamienie interpelacyjne