B
B206
Gość
U mnie widać że coś przebija ale równie dobrze może to być fabryczna - przynajmniej u mnie wygląda na szara a nie różowa ale może być różnica w ustawieniach tel. Zrób rano powtórke będzie łatwiej rozstrzygnac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie widać że coś przebija ale równie dobrze może to być fabryczna - przynajmniej u mnie wygląda na szara a nie różowa ale może być różnica w ustawieniach tel. Zrób rano powtórke będzie łatwiej rozstrzygnac
Widać kreskęMoże tutaj będzie lepiej widać.
Ale wiesz że nie ma szans by coś było widać na USG na tym etapie?Jutro mam akurat pierwsza wizytę u ginekologa bo chciałam już tak sobie jakiegoś „zaklepać „ i powiedzieć jej ze zaczynamy się starać.
Nie weźmieWłaśnie wiem i zastanawiam się czy nie weźmie mnie za wariatkę która testy robi na każdym krokui nie wyśle do psychiatry
Tutaj już coś widaćMoże tutaj będzie lepiej widać.
Może tutaj będzie lepiej widać.
Dobry pomysł choć np u mnie ciężko byłoby w sobotę zrobić te badania "na juz"Gratuluję [emoji3590][emoji7][emoji1696]
Przed wizytą u ginekologa możesz oznaczyć bete i progesteron i dzięki temu tak wczesna wizyta będzie miała jakiś sens [emoji16]