A
Alabama89
Gość
A to ja się pochwale wynikami, bo zrobiłam ostatnio chlamydie, mycoplasme i ureaplasme i wszystko ujemne 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O! O to muszę zapytać gin w środę koniecznie. Wymazy pobiera lekarz na badaniu czy to jakoś specjalnie się umawiałaś?A to ja się pochwale wynikami, bo zrobiłam ostatnio chlamydie, mycoplasme i ureaplasme i wszystko ujemne![]()
Tez właśnie muszę to zrobić. Orientujecie się jaki jest +/- koszt?O! O to muszę zapytać gin w środę koniecznie. Wymazy pobiera lekarz na badaniu czy to jakoś specjalnie się umawiałaś?
Po pierwszej stymulacji zaszłam, jednak po raz drugi ciąża się nie utrzymała. Teraz mam drugie podejście do stymulacji i czekam na efektyPrzepraszam, nie pamiętam waszych historii. Czy po tym clostilbegyt zachodzilyscie w ciążę?
Premom oznaczy Ci pik zamiast high dopiero gdy już testy będą słabnąć, tak jest ona zaprojektowana.Kobietki pomóżcie bo już zgłupiałam. Robie testy owu beż monitoringu w tym cyklu. W piatek owulak dwie kreski ale brakuje do pozytywu i premom oznaczył jako high w sobotę nie testowałam nie miałam kiedy a w niedziele tak samo znowu owulak dwie kreski ciemne jak dla mnie też brakowało do pozytywu tez premom dało jako high i dzis tak samo tyle że widać różnicę ze to jest definitywnie pozytyw i znowu high w aplikacji... Dobrze myślę że dopiero dziś jest pozytyw czy to może być że w sobotę juz wyszedł pozytyw który przegapiłam?
Mi pobierał lekarz (nie mój, bylam wtedy w zupełnie innym miejscu niż zazwyczaj)O! O to muszę zapytać gin w środę koniecznie. Wymazy pobiera lekarz na badaniu czy to jakoś specjalnie się umawiałaś?
W Diagnostyce jest taki pakiet za około 250 PLN, dostaje się pakiet do pobrania i zabiera pudełko na wizytę do ginekologa, żeby pobrał. Widziałam dziewczyny w kolejce do ginekologa z tymi pakietami.Tez właśnie muszę to zrobić. Orientujecie się jaki jest +/- koszt?
No myślałam że się dam w kosmos wystrzelići to pomoże na limfocyty helper i p. ciała przeciwplemnikowe? widzę, że też te Twoje wyniki mogły nieźle namieszać i przyprawić o wiele stresu![]()
Na limfocyty myślę że tak czy na ASA to nie wiem ale wydaje mi się że też powinno. Pisałaś tego maila do Paśnika?i to pomoże na limfocyty helper i p. ciała przeciwplemnikowe? widzę, że też te Twoje wyniki mogły nieźle namieszać i przyprawić o wiele stresu![]()
No nic, zapytam moją gin bo myslalam ze to razem z cytologią może mi pobraćJa robiłam przez LUX med wiec tam jest tak ze pobiera położna. A skierowanie miałam od ginekologa. Mycoplasme i ureoplasme chyba kosztuje każda po ok. 60 zł. A chamidia nie mam pojęcia.