L
Ladycarooo
Gość
proszę, dzięki uprzejmości jednej z użytkowniczek, macie starą dramę do poczytania. Starą, ale jakże grubą. Myślę, że większość z Was jej nie pamięta 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zrobiłaś mi smaka na pierogi. Chociaż bialy twaróg teraz mi nie wchodzi to moze w tych pierogach go przemyce jakośPieroginic innego chyba nie zdążę zjeść między dyżurem a rozprawą
![]()
Zjeść pierogi. Z kefirkiem <3zrobiłaś mi smaka na pierogi. Chociaż vialy twaróg teraz mi nie wchodzi to moze tym pierogach go przemyce jakoś. Tylko tak dzisiaj obiad mam , jutro planowałam zrobic zupkę warzywna, a w środę mogę nie mieć już smaka. Jak żyć
![]()
Dzisiaj jestem zbyt zajeta opalaniem sieTy też musisz zmienić teraz
To co zostało z wczorajszego grillaA no i mówcie co macie na obiad bo mnie to pasjonuje
Ooooooo ciekawe ciekaweproszę, dzięki uprzejmości jednej z użytkowniczek, macie starą dramę do poczytania. Starą, ale jakże grubą. Myślę, że większość z Was jej nie pamięta![]()
Ja bym zmieniła nick. Ustawiłam na odpierdol, patrząc na tytuł randomowej piosenki, która mi przypadkowo wskoczyła w autoodtwarzanie, bo nie sądziłam, że będę tu często wchodzić. Zwykle kasuję konto w jakiś społecznościach jeszcze tego samego dnia, co je założęWłaśnie! Co to za zbiorowa zmiana. Za chwile już nic nie ogarnę![]()
możesz zmienić nick, ja zmieniałam, tylko troche sie czekaJa bym zmieniła nick. Ustawiłam na odpierdol, patrząc na tytuł randomowej piosenki, która mi przypadkowo wskoczyła w autoodtwarzanie, bo nie sądziłam, że będę tu często wchodzić. Zwykle kasuję konto w jakiś społecznościach jeszcze tego samego dnia, co je założę![]()
To trzeba było mieć nasrane w głowie żeby na tej grupie takie zdjęcie wstawiaćproszę, dzięki uprzejmości jednej z użytkowniczek, macie starą dramę do poczytania. Starą, ale jakże grubą. Myślę, że większość z Was jej nie pamięta![]()