Nel331
Fanka BB :)
BMW seria 1bardziej jak fabia, ważne, żeby nie był to sedan tylko hedżbek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BMW seria 1bardziej jak fabia, ważne, żeby nie był to sedan tylko hedżbek
Jak się uczyłam automatu to lewą nogę kładłam pod tyłek co by ją nie kusiło szarpnąć w nieodpowiednim momencieA ja nie potrafię automatemJakoś mam za dużo nóg wtedy
![]()
Ja jedna sobie macham w rytm muzykiA ja nie potrafię automatemJakoś mam za dużo nóg wtedy
![]()
mój stary sam drze japsko za kółkiem, ale jak ja prowadzę to zmienia się w stoikaJa jak zdałam prawko to dopiero uczyłam się jeździć. I mój były mi powiedział, że zdałam chyba tylko dlatego, że jestem ładna, bo nikt normalny by mi prawka nie dał. Wiem, że to pół żartem, pół w nerwach, ale przykro mi było, bo nie miał do mnie cierpliwości tylko darł mordę.
Na szczęście aktualny stary jak robię dzikie manewry to mówi tylko : kochanie a spróbuj może tak robić, czy tak i się nie drze xD
Dla tego komentarza dzisiaj otworzyłam oczy <3Uwielbiam ten serial !!!
Oooo! jest metodaJak się uczyłam automatu to lewą nogę kładłam pod tyłek co by ją nie kusiło szarpnąć w nieodpowiednim momencie![]()
BMW 1 tez uwielbiałamBMW 1. Trochę mały silnik ale na moje zawrotne 100 km miesięcznie wystarczybardzo sobie chwalę. Wcześniej miałam corsę i też była zadowolona
tez sobie nie wyobrażałam i do tego jestem bardzo wrażliwa na punkcie żył i w ogóle tych kwestii. I 32 zastrzyki już za mną. Co prawda robi mąż ale dajemy radę. Także Ty sobie też poradzisz.Nie wyklucza, na razie jestem dobrej myśli, ale pewnie to chwilowe.
Najbardziej stresuje mnie ten accrofil bo ja w życiu sobie zastrzyków nie robiłam no i to, ze będziemy działać a ja bede mieć np. Cykl bezowulacyjny i wtedy to się dopiero wkurzę![]()
WTF ?ej jako, że otworzyła się puszka pandory w moim sercu, to chcę Wam powiedzieć o tym moim byłym, zjebanym.
Jak szliśmy się kąpać WYMAGAŁ ode mnie skesu analnego pod prysznicem. Nie chciałam się na to zgodzić, więc on stwierdził, ze nie będzie wtedy brał prysznica wcale.
Kurtyna.