U
użytkownik 207953
Gość
Wyglada jak seler XD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyglada jak seler XD
Mi czarny volkswagen garbus XDHa ha mi się marzy hummer albo bentley bentayga![]()
Mój prawie nie robi. Serio. Chyba ze teraz coś mu się zdarzy, bo na razie mamy ksy ksy marcheweczka zakaz od gina.Niech stary nie odwala i nie udaje, że tego nie robico za różnica czy w chusteczke czy do kubka...
![]()
Bo nie da się... sobie tego wyobrazić...Ja przeżyłam kilka śmierci bliskich osób, ale naprawdę przeraża mnie i nie mogę sobie wyobrazić śmierci rodziców czy rodzeństwa. Nawet nie chce o tym mysleć...
To inaczej koper włoski - OCHYDAco to jest fenkuł xD
Też się czasem zastanawiam, co będzie, jeśli moja mama kogoś sobie znajdzie...W ogóle zwierze Wam się z czegoś. Mój tata mi wczoraj powiedział, że zaczął się spotykać z jakąś Panią - na zasadzie poszli raz na kolacje i na kawę. Poznał ja na cmentarzu. I z jednej stronie jest to mega trudne i dziwne dla mnie. Ja nie oceniam ile czasu minęło od śmierci Mamy bo wiem jak on to przeżył i jak bardzo kochał moja mamę, jakim cudownym małżeństwem byli. Półtora miesiąca po śmierci mamy ja się bałam ze mój tata popełni samobójstwo był w tak złym stanie. Aż w końcu zrozumiał ze musi żyć. Moja mama miała swoje ostatnie wole i jedna z nich było dla taty, żeby dalej żył i żeby kogoś poznał bo w zasadzie jest jeszcze młodym gościem (ma 58 lat) a samotność jest trudna.
.Generalnie jest bardzo ogarniętą laską, ale jakoś nie wyobrażam sobie jej z facetem... mój to się zawsze przyzna, jak si e go pytamMój prawie nie robi. Serio. Chyba ze teraz coś mu się zdarzy, bo na razie mamy ksy ksy marcheweczka zakaz od gina.
Wszystko co anyżowe - OUT !To inaczej koper włoski - OCHYDAtak samo jak anyż ...
Ktoś pisał że nie lubi owoców morza - kocham kalmary, osmiornice i krewetki (jeśli są obrane)![]()
Jak go teraz zapytam, to będzie wredne. Ale widzę, ze ma ochotę.mój to się zawsze przyzna, jak si e go pytam![]()