Lena1984
Fanka BB :)
Czekam na pierwszy cudMacie już dzieci, czy staracie się o pierwszą pociechę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam na pierwszy cudMacie już dzieci, czy staracie się o pierwszą pociechę?
Ja też czekam na CUDCzekam na pierwszy cud
Może nie przed ale jestemDziewczyny, czy któraś z Was jest przed 40 , tak jak jaa dokładnie 38 wiosen?
Badałam proga sobie jedynie i przeważnie wynik był, że owu była.W moim przypadku najprawdopodobniej przyczyną jest IO i pcos. Regularny brak owulacji nie wyklucza spontanicznie pojawiającej się owulki raz na jakiś czasrobisz monitoringi?
zgłaszam sięDziewczyny, czy któraś z Was jest przed 40 , tak jak jaa dokładnie 38 wiosen?
Skoro masz dużo małych pecherzykow to może to wskazywać na pcos. Masz może opisy usg? Możesz zerknąć jak wyglądają jajnikiBadałam proga sobie jedynie i przeważnie wynik był, że owu była.
Teraz właśnie w tym miesiącu miałam robić monit itp, byłam w piątek u lekarza i na USG w jednym jajniku sporo maluch pęcherzykow ale dominującego brak - zrobiłam proga i wyszło poniżej 1 a byłam w 26dc... ale mąż ma złe wyniki nasienia, więc będziemy leczyć się w klinice to tam zapewne będą robić wszystkie badania od podstaw.![]()
Nie mam właśnie, bo to wizyta na NFZ była.Skoro masz dużo małych pecherzykow to może to wskazywać na pcos. Masz może opisy usg? Możesz zerknąć jak wyglądają jajniki
To prawda, ze owulacje zawsze można wywołać, ale bywa, ze przy pcos komórka jajowa jest kiepskiej jakości, u mnie owulki są wywołane od ponad roku farmakologicznie miesiąc w miesiąc a ciąży brakNie mam właśnie, bo to wizyta na NFZ była.
Ale gin powiedziała, że owu zawsze można lekami wywołać , więc to nie taki duży ponoć problem, jak jest no z moim mężem.
Bo u nas w ciążę naturalnie na bank nie zajdziemy.
A w klinice na pewno otrzymamy lepsze wskazówki co do naszego leczenia, więc nawet nie szukam teraz jakiegoś gin prywatnie, by to sprawdzić.