Przepraszam chyba nie tutaj powinnam pytać w tym zakresie.Dziewczyny macie może sprawdzoną dietę na zrzucenie zbędnych kilogramów? Szukam normalnej diety że zwyczajnych produktów.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przepraszam chyba nie tutaj powinnam pytać w tym zakresie.Dziewczyny macie może sprawdzoną dietę na zrzucenie zbędnych kilogramów? Szukam normalnej diety że zwyczajnych produktów.![]()
Deficyt kaloryczny i ruch, nawet same spacery. Wylicz sobie jaki musisz mieć deficyt i ruszaj się. Taki sposobem zrzuciłam kg po ciąży.Dziewczyny macie może sprawdzoną dietę na zrzucenie zbędnych kilogramów? Szukam normalnej diety że zwyczajnych produktów.![]()
No niby, tak... Zobaczymy jak to będzieTo prawda, ze owulacje zawsze można wywołać, ale bywa, ze przy pcos komórka jajowa jest kiepskiej jakości, u mnie owulki są wywołane od ponad roku farmakologicznie miesiąc w miesiąc a ciąży brak![]()
Gratulacjedziewczyny! nie wiem czy mnie pamiętacie ale koniecznie musiałam się komuś pochwalić
Trzymam kciukiprzestałam liczyć cykle starac, ale już 2 lata by stuknęło nie długo.. w końcu dwie kreski
nie traćcie nadziei!
Ja liczę jutro na pozytywna betę.
u nas wyniki były ok, ale nie wychodziło...w styczniu 2021 puste jajo.. dopiero teraz się udało jak zaczęliśmy się przygotowywać do inseminacjiTrzymam kciuki
U mojego męża jest brak plemników, ale dalej mam nadzieję, że znajdą jakimś cudem i się uda... Więc no, małe szanse ale nadzieję mam![]()
WitajCześć dziewczynystaramy się już z mężem 2 lata o drugie i nic
myślicie, że jeszcze kiedyś ujrzę 2 kreski... Jakie badania robilyscie? U mnie większość badań ok jedynie tsh ponad 3. Była stymulacja przez 6 cykli, ale i to nie pomogło. Mąż przeszedł covid , bostonke i zapalenie jądra w tym samym czasie. Zastanawiam się czy to nie jest przyczyną przed nami pewnie badanie nasienia. Jak u was to wygląda?