karolciaxd.x3
Fanka BB :)
Kurcze może faktycznie coś jest na rzeczy, ale nie może się przyjąć.A tak to mam klasycznego, ale bardzo cieżkiego psychicznie pmsa. Już brzuch boli okresowo, mam straszne huśtawki nastrojów, dużo płaczę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze może faktycznie coś jest na rzeczy, ale nie może się przyjąć.A tak to mam klasycznego, ale bardzo cieżkiego psychicznie pmsa. Już brzuch boli okresowo, mam straszne huśtawki nastrojów, dużo płaczę.
Tak powiedział androlog mojego męża, ze jak np trafi się plemnik z uszkodzonym DNA to tak jakby w sklepie chcieć sczytać pognieciony kod kreskowy - to tak to DNA plemnika wygląda dla komórki jajowej. No ale żeby tyle mieisiecy nic...Kurcze może faktycznie coś jest na rzeczy, ale nie może się przyjąć.
Mam nadzieję, że zostaną nam wynagrodzone te wszystkie miesiące rozczarowań, płaczu, niepewności i będziemy razem odliczać dni do poroduTak powiedział androlog mojego męża, ze jak np trafi się plemnik z uszkodzonym DNA to tak jakby w sklepie chcieć sczytać pognieciony kod kreskowy - to tak to DNA plemnika wygląda dla komórki jajowej. No ale żeby tyle mieisiecy nic...
No niestety, ja już nie przyzwyczaiłam, ze świat nie jest sprawiedliwy...Mam nadzieję, że zostaną nam wynagrodzone te wszystkie miesiące rozczarowań, płaczu, niepewności i będziemy razem odliczać dni do porodu
Niesprawiedliwe, że ten kto chce mieć dziecko to stara się już tyle czasu i nic.
Mi ostatnio na cytologii wyszło, że rozmaz nadaje się do oceny, ale jest niezbyt czytelny z powodu licznych komórek zapalnych, a ginekolog napisała mi, że cytologia ok. Teraz nie wiem jak mam to interpretować. Boję się, że przez te komórki zapalne nie udaje mi się zajść w ciążę, a ginekolog nic z tym nie robi.No niestety, ja już nie przyzwyczaiłam, ze świat nie jest sprawiedliwy...
może warto skonsultować z innym lekarzem?Mi ostatnio na cytologii wyszło, że rozmaz nadaje się do oceny, ale jest niezbyt czytelny z powodu licznych komórek zapalnych, a ginekolog napisała mi, że cytologia ok. Teraz nie wiem jak mam to interpretować. Boję się, że przez te komórki zapalne nie udaje mi się zajść w ciążę, a ginekolog nic z tym nie robi.
Tak, właśnie dlatego jutro idę do innego ginekologa bo coś mi tu nie pasuje.może warto skonsultować z innym lekarzem?
to daj znać co Ci powiedziałTak, właśnie dlatego jutro idę do innego ginekologa bo coś mi tu nie pasuje.
Oczywiścieto daj znać co Ci powiedział![]()
Ja uważam że zawsze warto się konsultować u różnych lekarzy, jeden będzie specjalistą od HPV a inny od endometriozy jeszcze inny od leczenia niepłodności i każdy z nich moze cos przeoczyćmoże warto skonsultować z innym lekarzem?