L
Ladycarooo
Gość
No ja jeszcze muszę umyć dwa okna i upiec kurczaka... ale to po pracyfajnie masz... Ja mam kupę roboty, bo muszę zrobić tort na jutro dla teścia na 18 osóbCzuję jak mi się skurcza czas i zaczyna mnie ugniatać
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja jeszcze muszę umyć dwa okna i upiec kurczaka... ale to po pracyfajnie masz... Ja mam kupę roboty, bo muszę zrobić tort na jutro dla teścia na 18 osóbCzuję jak mi się skurcza czas i zaczyna mnie ugniatać
![]()
OczywiścieSiedzę na home office i piję wino. Mam okres, jestem usprawiedliwiona, prawda?
przestań będziesz okna myćNo ja jeszcze muszę umyć dwa okna i upiec kurczaka... ale to po pracy![]()
mi dwa kartony wódy zostałoOczywiście
Ja mam po ślubie zapas win (zamiast kwiatów mielismy) i jak przychodzi okres to odpalam z zapasow. Trzeba sie pocieszac
też mieliśmy wino zamiast kwiatów, ale już wyżłopaliśmy wszystko xDOczywiście
Ja mam po ślubie zapas win (zamiast kwiatów mielismy) i jak przychodzi okres to odpalam z zapasow. Trzeba sie pocieszac
muszę, bo Mama mnie poprosiła o pomoc, wiec nie odmówięprzestań będziesz okna myćAle kurczaka zrób
![]()
Okna będziesz myć w taką pogodęNo ja jeszcze muszę umyć dwa okna i upiec kurczaka... ale to po pracy![]()
ja dostałam dzisiaj alert o silnym wietrze więc @Ladycarooo uważaj tam na siebie! Dzielna z Ciebie kobietaOkna będziesz myć w taką pogodę? Po winie? To się chociaż przywiąż do kaloryfera, żebyś nie wypadła
...
Same hereteż mieliśmy wino zamiast kwiatów, ale już wyżłopaliśmy wszystko xD
Też dostałamja dostałam dzisiaj alert o silnym wietrze więc @Ladycarooo uważaj tam na siebie! Dzielna z Ciebie kobieta![]()