pluto_nova
Moderator
nic, to pierwsze badanie. Poprostu mój ginekolog jest od niepłodności i to on badał nasienie i opisywał wynikiA co brał Twój stary na poprawę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nic, to pierwsze badanie. Poprostu mój ginekolog jest od niepłodności i to on badał nasienie i opisywał wynikiA co brał Twój stary na poprawę?
Zazdro!!!Dziewczyny mamy wyniki nasienia, chyba jest ok co? Tylko. PH troszkę powyżej
To może miałaś owu. Bez monitoringu ciężko powiedziećW poprzednich cyklach miałam aromek i niestety na niego nie reagowałam. Teraz dostałam clo, ale przez brak czasu, wyjazdy nie miałam jak zrobić monitoringu. Nie mam swoich owulacji od prawie 1.5 roku. Ból jajników, śluz wskazywało na to, że owu jest, ale temperatura kompletnie na to nie wskazuje... Byłam pewna, że owu będzie przy tym skoku, a teraz zamiast w górę znowu mocno w dół.
Aaa Oknic, to pierwsze badanie. Poprostu mój ginekolog jest od niepłodności i to on badał nasienie i opisywał wyniki![]()
Na pewno nie jestA stary płakał, że pewnie jest bezpłodny...![]()
Nie powinno być, to świadczy o tym ze plemniki są ze sobą zlepione i niezdolne do zapłodnienia, ale 1st to chyba nic strasznego, bo z tego co pamietam to chyba <10 % takich plemników jest, problem to na pewno 4st wtedy praktycznie wszystkie są „posklejane” i wtedy to pewnie ma duży wpływ.Zazdro!!!
Aglutynacja jest, nie wiem czy tak powinno być.
Ale wyiki piękne <3
Ale Wam zazdroszczę dobrych wyników u facetów. U nas na odwrót - ja raczej zdrowa, a o plemniki wlaczymy.