reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Hejo, co tu tak cicho? Jak tam majówka mija?
Mi majówka mija na PMSie, albo ogólnym poddawaniu się. 23 dc, śluz zanika, nastrój do dupy. W czerwcu stary miał badać nasienie. Wczoraj zaproponował, że zrobi to w maju, ale tylko wzruszyłam ramionami, bo już mam tego wszystkiego dosyć. Do 18stej mam czas sobie popłakać, bo później wraca z roboty i jedziemy na grilla do znajomych- na szczęście bezdzietnych i nie starających się na tą chwilę.

reklama
Dziewczyny, używacie testów ciążowych pink strumieniowe ? Mam dziwny wynik i nie wiem jak to odczytać, widać druga kreskę ale nie tak ciemna jak ta pierwsza, pomóżcie ! ( tak na pewno powtórzę za pare dni, ale chce wiedzieć czy w testach ciążowych tez jest jak w owulacyjnych ze tylko wyraźne dwie kreski wskazują na ciąże)

Załączniki

• 1C9EA519-822D-4E30-AE3A-FCE81E34C9E3.jpeg
    1C9EA519-822D-4E30-AE3A-FCE81E34C9E3.jpeg
    2,9 MB · Wyświetleń: 184
Dziewczyny, używacie testów ciążowych pink strumieniowe ? Mam dziwny wynik i nie wiem jak to odczytać, widać druga kreskę ale nie tak ciemna jak ta pierwsza, pomóżcie ! ( tak na pewno powtórzę za pare dni, ale chce wiedzieć czy w testach ciążowych tez jest jak w owulacyjnych ze tylko wyraźne dwie kreski wskazują na ciąże)
Gratulacje, to pozytywny test

piękna krecha 😉 super

o pani toż to kreski jak marzenie! Jutro na betę i gratulacje 😍

reklama
Do góry