• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2023

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
i ciśnienie też zmierz jak masz czym
Ciśnienie to u mnie zawsze wyższe niż przeciętne bo mam nadciśnienie którego nie leczę bo się nie da- próbowałam wielu leków i się źle czuje z "niskim"- prawidłowym ciśnieniem. Puls to samo. 😅
Ale mierzyłam. Ciśnienie 145/100, puls 100 - to u mnie całkiem przyzwoite wyniki. Cukier też ok- 103. Jak na jedzenie ostatni raz godzinę temu- i wcześniej co godzinię- dwie to raczej dobry. 🤷‍♀️

Ciśnienie to u mnie zawsze wyższe niż przeciętne bo mam nadciśnienie którego nie leczę bo się nie da- próbowałam wielu leków i się źle czuje z "niskim"- prawidłowym ciśnieniem. Puls to samo. 😅
Ale mierzyłam. Ciśnienie 145/100, puls 100 - to u mnie całkiem przyzwoite wyniki. Cukier też ok- 103. Jak na jedzenie ostatni raz godzinę temu- i wcześniej co godzinię- dwie to raczej dobry. 🤷‍♀️
to faktycznie i ciśnienie, i cukier wyglądają spoko. Czujesz się trochę lepiej?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry