Bolilol
Fanka BB :)
i ciśnienie też zmierz jak masz czymNo nie wiem co ze sobą zrobić... Taki helikopter w głowie to ja miałam z 5 lat temu jak za dużo wypiłam na urodzinach.![]()
Może zmierzę cukier bo w sumie dzisiaj dużo jadłam i bardzo często.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i ciśnienie też zmierz jak masz czymNo nie wiem co ze sobą zrobić... Taki helikopter w głowie to ja miałam z 5 lat temu jak za dużo wypiłam na urodzinach.![]()
Może zmierzę cukier bo w sumie dzisiaj dużo jadłam i bardzo często.![]()
Ciśnienie to u mnie zawsze wyższe niż przeciętne bo mam nadciśnienie którego nie leczę bo się nie da- próbowałam wielu leków i się źle czuje z "niskim"- prawidłowym ciśnieniem. Puls to samo.i ciśnienie też zmierz jak masz czym
to faktycznie i ciśnienie, i cukier wyglądają spoko. Czujesz się trochę lepiej?Ciśnienie to u mnie zawsze wyższe niż przeciętne bo mam nadciśnienie którego nie leczę bo się nie da- próbowałam wielu leków i się źle czuje z "niskim"- prawidłowym ciśnieniem. Puls to samo.
Ale mierzyłam. Ciśnienie 145/100, puls 100 - to u mnie całkiem przyzwoite wyniki. Cukier też ok- 103. Jak na jedzenie ostatni raz godzinę temu- i wcześniej co godzinię- dwie to raczej dobry.![]()
Dopóki leżałam było całkiem ok, jak wstałam do łazienki to kręciło mi się w głowie jeszcze no ale lepiej niż było ale do tego niedawno zaczął mnie boleć znowu brzuch jak na okres. Co za dziwny cykl...to faktycznie i ciśnienie, i cukier wyglądają spoko. Czujesz się trochę lepiej?
Nie możesz zadzwonić żeby ktoś z Tobą posiedział? Mama, siostra, brat, kumpela?Dopóki leżałam było całkiem ok, jak wstałam do łazienki to kręciło mi się w głowie jeszcze no ale lepiej niż było ale do tego niedawno zaczął mnie boleć znowu brzuch jak na okres. Co za dziwny cykl...
Za godzinę wraca brat z pracy może do tej pory nic mi nie będzie.Nie możesz zadzwonić żeby ktoś z Tobą posiedział? Mama, siostra, brat, kumpela?
A to nie jest jakiś czad?Za godzinę wraca brat z pracy może do tej pory nic mi nie będzie.
Niee, raczej skutki przyjmowania wielu leków na raz- dużo estradiolu, progesteronu, do tego encorton itp...A to nie jest jakiś czad?
Jak się czujesz?
. Wolałabym żeby nie przyszedłHello,
Może ktoś zaczarować mój okres żeby przyszedł od dzisiaj do soboty?
Bo wtedy nie ma problemu z terminem transferu...