U
użytkowniczka 212
Gość
ja mogę czarować dopiero jak zrobisz test...Hello,
Może ktoś zaczarować mój okres żeby przyszedł od dzisiaj do soboty?
Bo wtedy nie ma problemu z terminem transferu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mogę czarować dopiero jak zrobisz test...Hello,
Może ktoś zaczarować mój okres żeby przyszedł od dzisiaj do soboty?
Bo wtedy nie ma problemu z terminem transferu...
. Wolałabym żeby nie przyszedł![]()
Już robiłam, nadal jest biały ;-)ja mogę czarować dopiero jak zrobisz test...a z drugiej strony wiem, ze musi Cię wkurzać takie gadanie, bo wiem jak na mnie działa
![]()
Nie, te leki mają inny mechanizm działania.Dziewczyny poratujcie wiedzą. Po zmianie endo mam przepisane siofor 1000 xr. Miałam przepisane 120szt ale braknie mi do kolejnej wizyty ( nienwiem jak on to obliczył że starczy).
U rodzinnego mam zaświadczenie od 1 endokrynologa na siofor 1000 a mimo że zmieniłam endo nie chce mi przepisać bo muszę dać zaświadczenie na siofor 1000 xra wizyta dopiero w styczniu. I teraz pytanie czy jak wezme receptę od rodzinnego na siofor 1000 i będę brała jedna tabletkę na pół czyli rano 500 i wieczorem 500 to w przybliżeniu będzie to samo jakbym wzięła 1 tabl 1000 XR ??
Próbuję się dodzwonić do rodzinnego czy mając stara receptę od endo z tym lekiem 1000 xr przepisze mi... jeśli nie zadziała spróbuję przełożyć wizyteNie, te leki mają inny mechanizm działania.