U
użytkowniczka 212
Gość
ja mogę czarować dopiero jak zrobisz test...Hello,
Może ktoś zaczarować mój okres żeby przyszedł od dzisiaj do soboty?
Bo wtedy nie ma problemu z terminem transferu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mogę czarować dopiero jak zrobisz test...Hello,
Może ktoś zaczarować mój okres żeby przyszedł od dzisiaj do soboty?
Bo wtedy nie ma problemu z terminem transferu...
. Wolałabym żeby nie przyszedł![]()
Już robiłam, nadal jest biały ;-)ja mogę czarować dopiero jak zrobisz test...a z drugiej strony wiem, ze musi Cię wkurzać takie gadanie, bo wiem jak na mnie działa
![]()
Nie, te leki mają inny mechanizm działania.Dziewczyny poratujcie wiedzą. Po zmianie endo mam przepisane siofor 1000 xr. Miałam przepisane 120szt ale braknie mi do kolejnej wizyty ( nienwiem jak on to obliczył że starczy).
U rodzinnego mam zaświadczenie od 1 endokrynologa na siofor 1000 a mimo że zmieniłam endo nie chce mi przepisać bo muszę dać zaświadczenie na siofor 1000 xra wizyta dopiero w styczniu. I teraz pytanie czy jak wezme receptę od rodzinnego na siofor 1000 i będę brała jedna tabletkę na pół czyli rano 500 i wieczorem 500 to w przybliżeniu będzie to samo jakbym wzięła 1 tabl 1000 XR ??
Próbuję się dodzwonić do rodzinnego czy mając stara receptę od endo z tym lekiem 1000 xr przepisze mi... jeśli nie zadziała spróbuję przełożyć wizyteNie, te leki mają inny mechanizm działania.