Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale przy tak wysokim estradiolu miałaś proga w normie. Chociaż tylebadałam w 3d w zeszłym cyklu (zdjęcia), w 7dpo badałam jeszcze proga i był 17
A to niestety pochodna tego co przeszłam do tej pory. Mój lekarz też dosyć jasno i cierpliwie odpowiada na pytania i rysuje mi na kartce wykresy więc mam przez ostatnie 1.5 roku przymusowy kurs z medycyny rozrodu@lady_in_blue Twoja wiedza medyczna mnie zadziwiaSzacun
jest testosteron, androstendion i dheas (zdjęcie) i z tego co widzę się mieszczą w normachAle przy tak wysokim estradiolu miałaś proga w normie. Chociaż tyle.
A te pozostałe, które robiłaś dzisiaj już są czy jeszcze nie ma?
Diagnoza została postawiona w listopadzie, więc jest dość świeża. Aktualnie biorę Duphaston na wywołanie, mam powtórzyć wyniki FSH, LH i estradiol między 3 a 5 dniem nowego cyklu i 12-13 dnia cyklu pojawić się u gina, żeby sprawdzić owulację.A czemu Cię nie stymuluje?
Dheas generalnie najlepiej jakby było w górnej granicy normy, to niby lepiej robi jajkomjest testosteron, androstendion i dheas (zdjęcie) i z tego co widzę się mieszczą w normach
dziękuję Ci bardzoDheas generalnie najlepiej jakby było w górnej granicy normy, to niby lepiej robi jajkom. Ale jak lekarz uważa, że powinno być wyższe to zleca suple więc don't worry
.