reklama

Staraczki 30+

Szukam prywatnych. Byłam z przyjaciółką pytać się o endokrynologa pod koniec września a pani zapisała ją na czerwiec, więc wiem jakie są terminy. Mieszkam w Zgierzu i szukam tu i w Łodzi.

reklama
Madzialenka Nie sugeruj sie terminami podanymi w tym linku, ja co dzwonię to nigdy pokrycia to nie miało. Najlepiej zadzwonić i sie upewnić . Moze akurat Ci sie uda wczesniej trafić :) choć u nas jak lekarz dobry to i terminy dalekie ;) bedzie dobrze zobaczysz

Madzialenka Wyniki książkowe, jeśli chodzi o hormony jest wszystko w porządku. Jedynie masz za wysokie TSH ,dla kobiet planujących ciaze powinno być w granicach 1- tak najlepiej. Ostatecznie jakby bylo 2 to tez tragedii nie byloby,a tu juz pod 3 wynik podchodzi. Możesz spróbować poszukać endokrynologa który by zechciał to obniżyć, bądź ginekologa-endokrynologa.

Magoo A jeszcze mnie jedna rzecz niepokoi, po zażyciu Belladonny nawet 3kuleczek występują u mnie bóle serca. Kiedy jej nie biorę nie ma boli, jak wezmę mija jakiś czas i się zaczyna,wezmę kolejną dawkę i ból się nasila. Na buzię działa super mi- dziś jest lepiej...Ale i b-complex 100mg biorę żeby b12 i b6 było.

jeśli po dłuższym braniu nadal będzie to podpytam moją homeopatkę co innego, ale z tego co wiem, to takie objawy przechodzą jak się organizm wysyci.
U mnie dalej pod górkę. Zwichnęłam nadgarstek i krwiak mi się zrobił. jakieś fatum nade mną ciąży w tym miesiącu.
Więc głównie leżę i pachnę.

Magoo straszne co Cię spotyka.Masz pecha oby sobie już poszedł.A mój synek się przeziebił i tydz.z nim posiedze w domu.Zastanawiam sie czy nas z m też dopadnie.Ja w tym tyg.mam dni plodne ale jakoś negatywnie jestem nastawiona.Nawet bzykac mi się niechce.Mój m tez jakoś obojętny wiec chyba w tym miesiącu przykładać się za bardzo nie bedziemy.Za to mój synek zaczął przebakiwac ze chce brata bo tak był zawsze na nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry