reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 35+

Mąż tak się uparł na tą wizytę ze szok. Powiedział że wszystko wytrzyma i nie wstydzi się niczego . Wcześniej był przeciwny chodzeniu do lekarza ale chyba wreszcie dotarło do niego ze to ostatnia szansa i nie da się inaczej

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej Dziewczyny, to i ja dołączę: Magda, 40 lat, Wrocław, staram się o 3 dziecko, 2 cykl starań. Dzisiaj przyszła @, więc to pierwszy dzień cyklu; Hashimoto;

Ostatnia edycja:
Lekarza na którego myślę że mnie nie stać . Nie takiego czegoś spodziewałam się po tym lekarzu . Ja już jestem mocno zmęczona , staram się 2 lata i 5 miesięcy :(

Może poczytaj sobie o diecie dr. Dąbrowskiej. Znam osobiście osobę, której ta dieta pomogła w pozbyyciu się endometriozy i udrożnieniu jajowodów - i zaszła w ciążę, choć wcześniej było to niemożliwe. Nie zaszkodzi spróbować.

W czerwcu skończyłam 35 lat. Powiem Ci że jeszcze nie znalazłam takiego , który coś by powiedział. Ten ostatni rozłożył ręce . Ja sama wiem że nie jest dobrze .
AMH 0,78
FSH 12
Estradiol 38
Tsh obecnie 2,5 ale Hashimoto

To i ja się zwierzę:
TSH 2,75 i Hashimoto
FSH 4,34
Estradiol 220,7
LH 9,7
Prolaktyna 12,36
(wszystkie powyższe robione w 14/15 dc)
oraz progesteron w 22 dc = 12,97

Dzień dobry !

Mikaduchna witaj , jak wejdę na kompa to dopiszę Cię do listy . Jakie piękne masz Fsh , marzenie , moje i wiele za duże . Ja jestem na diecie bezglutenu i laktozy , dieta tarczyca na zbicie przeciwciał. Spadły z 2000 na 1500 i moja waga spadła o 8 kg .

Miłego dnia, pozdrawiam

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry