reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 35+

Ja pamiętam, że przy drugim synku robiłam dzień przed @ i nic i dopiero po terminie mi wyszła blada kreska. Oczywiście nie chcę Cię nakręcać. Czas pokaże czy to ten szczęśliwy cykl czy nie. Na pewno nam się uda i w 2017 będziemy Mamusiami:)
Oby się udało, mówią nadzieja umiera ostatnia, ale moja już niestety w stanie agonalnym...

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie weekend poza miastem u rodziców mojego mężczyzny. Pracowity weekend bo koło domu zawsze coś do zrobienia jest.
Ja dzisiaj mam 8 dc. W czwartek idę do gina na monitoring zobaczyć czy dojrzewa pęcherzyk bo tak naprawdę to w zeszłym cyklu nie wiem czy na 100% był. Mam nadzieję, że tak będzie. Działania rozpoczniemy już dzisiaj, tak na wszelki wypadek i dla przyjemności [emoji6]

Yasenia odezwij się[emoji5]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, u mnie weekend poza miastem u rodziców mojego mężczyzny. Pracowity weekend bo koło domu zawsze coś do zrobienia jest.
Ja dzisiaj mam 8 dc. W czwartek idę do gina na monitoring zobaczyć czy dojrzewa pęcherzyk bo tak naprawdę to w zeszłym cyklu nie wiem czy na 100% był. Mam nadzieję, że tak będzie. Działania rozpoczniemy już dzisiaj, tak na wszelki wypadek i dla przyjemności [emoji6]

Yasenia odezwij się[emoji5]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Czalok:) to widzę, że my mniej więcej w tym samym terminie będziemy testowały:) Też właśnie muszę się zapisać do gina. Zakupiłam testy owu (pierwszy raz w życiu) i robię sobie co dwa dni - na razie tzw. biel wizira:), ale robiłam w 9 i 11 dniu. Zazwyczaj miałam 14 dnia - może już coś powinno być widać, cholercia się trochę stresuję, że może ja mam jakieś bezowulacyjne teraz.. Niby hormony ok, ale kto wie, Muszę zrobić ten AMH - ale drogi strasznie:(

Trzymam za nas kciuki Dziewczynki:) Nie załamujmy się - niech ten miesiąc będzie dla nas nową nadzieją:) Sprawdźcie sobie w kalendarzu chińskim płeć Dzidzi - gdyby się udało w tym m-cu:) U mnie wychodzi Dziewuszka. Madziu - nie załamuj się - jesteś jeszcze taka młoda - naprawdę. Wszystko się poukłada i się uda:)
Yesenia - daj choć jakiś znak, że u Ciebie ok - bo tu smutno, bez "Gospodyni":) Pozdrawiam nas wszystkie ciepło:)

reklama
Trzymam za nas kciuki Dziewczynki:) Nie załamujmy się - niech ten miesiąc będzie dla nas nową nadzieją:) Sprawdźcie sobie w kalendarzu chińskim płeć Dzidzi - gdyby się udało w tym m-cu:) U mnie wychodzi Dziewuszka. Madziu - nie załamuj się - jesteś jeszcze taka młoda - naprawdę. Wszystko się poukłada i się uda:)
Yesenia - daj choć jakiś znak, że u Ciebie ok - bo tu smutno, bez "Gospodyni":) Pozdrawiam nas wszystkie ciepło:)
Jeśli o tej młodości było do mnie to bym nie przesadzala :-D Mam wrażenie ze ten wiek najbardziej mnie stresuje, czas ucieka, już mam go coraz mniej.;)

Do góry