reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Karola spokojnie :-D Ja tam poczekam, chociaż teraz to już odliczam czas do wyjścia z pracy :cool2:
Jeśli chodzi o urodę to ja napisałam co myślę. Spodziewałam się, że zaprzeczysz albo napiszesz, że przesadzam - my kobiety tak już mamy :-p Tysiąc osób nam to powie, ale i tak zaprzeczymy :zawstydzona/y:

Ni-kusia- 1.07 pozytyw, betka 84,5
naaatiszon- 13.06
beti - 18.06 18.06.
ewka358 - 18.06
EMALIA82
- 22.06 20.06 ( pewnie dłużej nie wytrzymam
laugh.gif
)
karotka00 - 17.06 20.06
gabi84 - 22.06
AniolekBB - 28.06
Tygryseczek- 30.06
Moniqaa -30.06 -@ 01.07(znając życie testować będę już 25.06)
OneMoreTime - 04.07 04.07
Ulika - 07.07 07.07
żabucha- 11.07

Karola, też nie znam się za bardzo, ale wyniki wyglądają imponująco: 80 i 90 % :tak:

Lamorela, Moniqaa, Karola wyglądałyście bosko :tak::-). Jeśli chodzi o sesję, to grunt to dobry pomysł. Karola to na łódce rewelacja:-) Wszystkie laseczki jesteście:tak:

Jak kiedyś jeszcze będę brała ślub to też będzie koronka... Póki co nie mamy pieniędzy a nie chcę brać ślubu dla samego papierka.. eh….

Moniqaa, mocno rozciągliwy i bezbarwny to jak nic na owulkę :tak: do dzieła :cool2: jak weźmiesz M z zaskoczenia to może nie zdąży nawet pomyśleć:-D

Ewka, jeśli nigdy wcześniej żadnych problemów/zagrożenia nie miałaś to troszkę ruchu nie zaszkodzi. Wiadomo nie jakieś ciężkie rzeczy… mój gin mówił, że wysiłek ok, ale na tyle, żeby się nie spocić.

A ja bym się nie doczekała prezentu, bo skoro ślubu nie miałam, to rocznicy tym bardziej:-p

Idę na plotki do ciężarnej znajomej, może fluidki mi prześle :-) tym bardziej, że dziewczynkę będzie miała:happy: jakby co to prześlę później dalej;-)

Cześć

Ja korzystam z pięknej pogody i ile tylko mogę to siedzę na dworze.

Moniqa- no to powodzenia w staraniach.

Karotka- Trzymam kciuki,zeby ten niepokalanek Ci ładnie uregulował cykl, chociaż nie wiem czy te kropelki nie są za słabe bo słyszałam teorie ,ze Castgnus ma największe stężenie tego ziela.

U mnie juz za późno na prezent na rocznicę ale niedługo mam imieniny , no i Dzień Ojca jest- to tez by był fajny prezent.

Witam was Dziewczyny. Od jakiegoś czasu tu zaglądam, podglądam :) i wreszcie nadszedł ten dzień, gdy postanowiłam się ujawnić :) W ubiegłym cyklu stałam się dzielną staraczką i wygląda na to, że muszę przyzwyczaić się do tej sytuacji, bo jak się okazuje to nie takie hop siup :) W tym roku skończę 29 lat i mam nadzieję, że starania nie potrwają zbyt długo :) bo jak widać czas już najwyższy :) Pozdrawiam serdecznie

Dodam, że temat tempek itp. póki co jest mi obcy, ale zapewne przede mną :). Ale póki co mam kilka pytań, które w między czasie się pojawiły, ale chyba na wszystko przyjdzie pora.

Ostatnia edycja:
moniqaa no jestem, z tą fotografią to jest tak, ze na 18-nastkę dostałam swój pierwszy aparat (zwykły kompkat, teraz telefony robią lepsze zdjęcia, heh) i się zaczęło :tak:

wszystkich technik, i zasad fotografii uczyłam się sama, dużo czytałam no i oczywiście ćwiczyłam.

jak byłam na 2 roku studiów poznałam M. (uwaga długa historia będzie ale postaram się skracać, hehe, poznaliśmy się przypadkowo przez internet, ot taka pomyłka przy wpisywaniu nr gg, potem okazało się, że mieszkamy w sąsiadujących miejscowościach :szok: taki ten świat mały, ja byłam biedną studentką, on szukał kogoś kto mu pomoże poduczyć się angielskiego, dla mnie wow bo kasa wpadnie, więc się ucieszyłam, że mam kogoś nowego na korepetycje, hehe, przychodził, uczył się no i sporo rozmawialiśmy, okazało się, że M. chce kupić aparat no więc mogłam się wykazać znajomością fotografii :-D doradziłam mu, kupił aparat no i zaczeliśmy razem chodzić na plenery fotograficzne no i tak się zaczęło) :-)

fotografujemy hobbistyczne, aczkolwiek sprzęty mamy dość profesjonalne i od ponad roku nosimy się z zamiarem założenia firmy, zdjęcia na ślubach, weselach, plenery, chrzciny, komunie, imprezy okolicznościowe itd. Mamy już nazwę, logo ale jeszcze się wstrzymujemy bo chcemy ubiegać się o dofinansowanie z UE ale nie wiemy jak to ładnie upisać ten biznesplan :-(

oto nasze "wypociny" :-D

https://www.facebook.com/pages/KMK-photography/162109510517619

gdyby ktoś miał ochotę kliknąć "lubię to" to dajcie się ponieść chwili i klikajcie!!!! z góry dzięki!

Ostatnia edycja:
bo tam są tylko wyselekcjonowane :tak: więcej mam na swojej starej stronie Takie Tam Zdjęcia (link u mnie w sygnaturze)

btw, czy to Ty jesteś Ania G.? :sorry:

reklama
Karola właśnie co tak mało? Bardzo ładne zdjęcia :tak: Ja właśnie się uczę (samouki taki jestem) Sprzętu może super nie mam, ale i tak już się dorobiłam, zamieniłam mini cyfrówkę na coś większego.
Rewelacyjne to zdjęcie: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/230390_162130460515524_6080790_n.jpg Zazdroszczę umiejętności.
No i powodzenia w zakładaniu firmy. Na pewno jest to duże wyzwanie :tak:

Wasza historia tez jak z filmu :tak: Powiem Ci, że koleżanka którą tez poznałam przez forum (nie to) też poznała męża przez gg, a dokładniej przez to, że pomyliła numer. Okazało się, że są z tej samej miejscowości i tak jakoś się zaczęło :-D

To moje pierwsze zdjęcie nowym aparatem: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/44733_385952638159111_1990666114_n.jpg
Jeszcze go rozgryzałam i w sumie nadal się go uczę :-D
Mówisz własna forma i zdjęcia ślubne? To ja poproszę o konstruktywną krytykę ;-)
Znajomi (też poznani na forum) i dwa pstryknięte z doskoku fotki:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/945858_469553136465727_1765186843_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/425208_469553156465725_626160284_n.jpg

... hmm dałam się ponieść chwili :-D Kliknęłam :-D

Jednak zmienię na chwilę temat. Tego się nie spodziewałam w tym cyklu, a jednak :rofl2::rofl2::rofl2:
DSC_0077.jpg

Staraczka13 witamy :-) Trzymamy kciuki i proponujemy by dopisać się do naszej szczęśliwej listy :tak:

Załączniki

• DSC_0077.jpg
    DSC_0077.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 40
Do góry