Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja tam poczekam, chociaż teraz to już odliczam czas do wyjścia z pracy 
Tysiąc osób nam to powie, ale i tak zaprzeczymy 

:-). Jeśli chodzi o sesję, to grunt to dobry pomysł. Karola to na łódce rewelacja:-) Wszystkie laseczki jesteście
do dzieła
jak weźmiesz M z zaskoczenia to może nie zdąży nawet pomyśleć

jakby co to prześlę później dalej;-)
taki ten świat mały, ja byłam biedną studentką, on szukał kogoś kto mu pomoże poduczyć się angielskiego, dla mnie wow bo kasa wpadnie, więc się ucieszyłam, że mam kogoś nowego na korepetycje, hehe, przychodził, uczył się no i sporo rozmawialiśmy, okazało się, że M. chce kupić aparat no więc mogłam się wykazać znajomością fotografii
doradziłam mu, kupił aparat no i zaczeliśmy razem chodzić na plenery fotograficzne no i tak się zaczęło) :-)
więcej mam na swojej starej stronie Takie Tam Zdjęcia (link u mnie w sygnaturze)
Ja właśnie się uczę (samouki taki jestem) Sprzętu może super nie mam, ale i tak już się dorobiłam, zamieniłam mini cyfrówkę na coś większego. 
Powiem Ci, że koleżanka którą tez poznałam przez forum (nie to) też poznała męża przez gg, a dokładniej przez to, że pomyliła numer. Okazało się, że są z tej samej miejscowości i tak jakoś się zaczęło 

Kliknęłam