Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wkleiłam swój wykres, co prawda bez temperatur, ale od następnego już będą. Dopiero teraz zobaczyłam jak często się seksimy:-)

W jeden miesiąc wyrabiacie naszą roczną normę 

;-)Przy okazji wielkie dzięki, zobaczyłam dodatkowe możliwości wykresu. Bóle, bóle, bóle. Serduszek u mnie nie będzie zbyt wiele, ale tam się napewno wykażę haha bo mnie wiecznie coś boli![]()
Jeszcze tylko... muszę odszukać termometr, myślałam, że nie mam, ale jak się okazuje kiedyś kupiłam odpowiedni sprzęt. Teraz tylko odnaleźć... i do dzieła.
no mogę spróbować ale teraz to i tak nic nie zdziałają bo zaraz koniec roku jest, dopiero we wrześniu jak będą mieli zebrania z rodzicami pewnie poruszą tę kwestię.
szlag mnie trafia jak widzę dzieciaki ugilane do pasa a ja potem muszę ciężką kasę wywalać na antybiotyki bo jestem chorawe wrześniu pogadam z Dyrekcją by coś postanowiła konkretnego w tej sprawie.
Zresztą co im zależy - ich dziecko już i tak jest chore, więc drugiego przeziębienia nie złapie. Cholerni egoiści 
Będą II! Trzymam &&&&&&&&&&&:-) Co do normy, to szczerze mówiąc w niektórych dniach za mało serduszek ma programJejku dziewczyny, pisałam Wam, że mnie boli podbrzusze jak na @ z uczuciem ciążenia w pachwinach - potem zaczęło mnie jeszcze mocniej boleć, więc poszłam do łóżka i po jakimś czasie poczułam bardzo silne kłucie w podbrzuszu - takie jednolite, nieprzerwane kłucie, które nie mijało przy zmianie pozycji i ciągle czułam je w tym samym miejscu. Trwało dość długo, ale w końcu przeszło, a teraz czuję tylko ćmienie w tamtym miejscu. Ciągle czekam - w końcu sprawa musi się wyklarować albo na @ albo na II, no nie?
W jeden miesiąc wyrabiacie naszą roczną normę
;-)

Będą II! Trzymam &&&&&&&&&&&:-) Co do normy, to szczerze mówiąc w niektórych dniach za mało serduszek ma program![]()

Co do normy, to szczerze mówiąc w niektórych dniach za mało serduszek ma program![]()

Ja właśnie piorę prześcieradło, rozwieszę w dużym pokoju i choć trochę lepiej będzie się oddychało. Mam okna po zachodniej stronie i smali mi od 13.

My tak już od roku:-) ślub poprawił naszą sytuację bo nie ma już rodziców za ścianąAh Wy przecież świeżo po ślubie!!! I wszystko jasne![]()

My tak już od roku:-) ślub poprawił naszą sytuację bo nie ma już rodziców za ścianą![]()
Wybacz pytanie, ale Wam się to nie nudzi?
Jak długo u Was trwa taki przeciętny stosunek? U nas jest tak, że ja wiem, że mamy przytulanki rzadko, więc od kilku lat zaczęłam się dopraszać długiej gry wstępnej, żebym też coś miała z tych przytulanek, a nie tak jak na początku, że mój M chciał wkładać od razu i potem mnie rozgrzewać w trakcie, obcierając mnie strasznie w środku