karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
dzięki lamorela!!!
wow, imponująca liczba serduszek ;-)
staraczka moment owulacji zaznaczyłaś "na oko" czy byłaś np na monitoringu i wiesz, że owu była wtedy? szkoda, że nie mierzysz tempki, wtedy by było widać kiedy był skok. Wydaje mi się, że owu miałaś póżniej i to by tłumaczyło dlaczego jeszcze nie masz @. No albo nie masz @ bo jesteś dwupakiem ale hormon jest słaby i testy jeszcze tgo nie wychwytują
wow, imponująca liczba serduszek ;-)
staraczka moment owulacji zaznaczyłaś "na oko" czy byłaś np na monitoringu i wiesz, że owu była wtedy? szkoda, że nie mierzysz tempki, wtedy by było widać kiedy był skok. Wydaje mi się, że owu miałaś póżniej i to by tłumaczyło dlaczego jeszcze nie masz @. No albo nie masz @ bo jesteś dwupakiem ale hormon jest słaby i testy jeszcze tgo nie wychwytują

teraz wrócił do pracy, więc będzie rzadziej.
a tak jestem w pełni zmotywowana i myślę, że będzie to ciekawe doświadczenie. Jeszcze tylko... muszę odszukać termometr, myślałam, że nie mam, ale jak się okazuje kiedyś kupiłam odpowiedni sprzęt. Teraz tylko odnaleźć... i do dzieła.
A swoją drogą chciałabym zobaczyć jak znosisz wymioty z uśmiechem na ustach
Jak trzeba się dopraszać o każde przytulanka "bo trzeba koniecznie teraz", a partner nie ma ochoty (samej zresztą też po pewnym czasie nie ma się już ochoty, ale trzeba udawać przed facetem, że jest przeciwnie, żeby go zwabić), to to raczej odpycha niż zbliża w moim odczuciu