Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niestety...angina ropna. 39 stopni gorączki już mam. Byłam u lekarza i antybiotyki dostałam :-( Co za lipa...teraz kiedy trzeba się starać ja nie mam siły nawet się ruszyć...
Pod pachą też masz podwyższoną temperaturę? Może jakaś infekcja Ci się przypałętała albo się przegrzewasz w tym upale??
niestety...angina ropna. 39 stopni gorączki już mam. Byłam u lekarza i antybiotyki dostałam :-( Co za lipa...teraz kiedy trzeba się starać ja nie mam siły nawet się ruszyć...
A anginy współczuję z całego serca :-(Ja przed antybiotykami spróbowałambym innego podobno bardzo skutecznego lekarstwaTak na dobrą sprawę to Ty się możesz nie ruszać, ważne żeby mąż się ruszałA anginy współczuję z całego serca :-(

Tak mrówkaa 
A jaki lek polecasz?Ja przed antybiotykami spróbowałambym innego podobno bardzo skutecznego lekarstwaTak mrówkaa
![]()
Zachęcona serduszkami lamoreli, będę dziś wykorzystywać mojego M. Postanowione.

niestety...angina ropna. 39 stopni gorączki już mam. Byłam u lekarza i antybiotyki dostałamCo za lipa...teraz kiedy trzeba się starać ja nie mam siły nawet się ruszyć...![]()