reklama

Staraczki forever!

to są takie botki fajne, sznurowane z wywiniętym lekko futerkiem;))) ech zakochałam się w butach;))
a za kozaki 2 lata temu dałam 399zł, prawie się popłakałam, ale oszczędzałam na nie, teraz będę 3 sezon nosić i są jak nówka;))

jezzzzu nawet oczy mnie już bolą jeśli głową kręcę...te zatoki mi jednak nie odpuszczą w tym roku bez antybiotyku....

reklama
Wioluś zuch dziewczyna z Ciebie! Tak trzymaj!!! Ja uważam, że należy siebie rozpieszczać :-):-):-) Dla mnie to jest sposób na walkę z przygnębieniem, zniechęceniem i w ogóle....Także super! A buciki fajne!!!!!

Liluś, fajne te butki:tak: i najważniejsze, ze Martynka w nich śmiga :))
Pa Kochana :))

Wiolka, Wasze tyż fajne:tak:

Paulina, hm.. wibracje powiadasz:-D
oj, to kiepsko, najwidoczniej Panna wszystko najlepeij potrafi :))

Na dobranoc dobiliśmy do 10 koopy... ale Bidulek eh... zapalenie prawie się wygoiły, to po tych dzisiejszych kupach tyłeczek odparzony...:-( a tylko jak widziałam, ze robił, to zaraz przebierałam... eh... Biedactwo moje znów się nacierpi...:-(

Paulina o matko ty o botkach mowisz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:juz drugi sezon na takie choruje i szkoda mi kasy ciagle.
juz mialam kase na nie i co? szwagierka mnie na te masaze namowila bo sama sie bala isc(sama bym takiej glupoty nie wymyslila:-p), a dzis widzialam w sklepie, na wystawie , pikna ruda torebke, taka duza listonoszke i w dodatku przeceniona z 78 na 40 bo sklep likwiduja i nie moge o niej zapomniec:-)

Lilus jakie kolory firanek? do sypialni zielone a do salony brazowe?

Ewcia na takie mocne odparzenia tormentiol jest genialny(chyba Lil ci polecala) ale z tego co mi wiodomo lekarze nie chetnie go przepisuja bo maja w skladze jakas substancje ktora jest wycofana z uzycia:dry:, maka ziemniaczana tez cuda ciala. taka kupa przy zabkowaniu jest straszna, okropnie odparza pupe pomimo tego ze przeciez od razu sie malucha przewija

Ostatnia edycja:
Wiola nic mi nie mów o torebkach!!!! też się jednej ślinię na wystawie;))) a 40 zł to naprawdę już niedużo...choć wiem,że czasami trzeba pasa zacisnąć....

Ewcia no i gadaj tu z taką panną, ma rok i 3 mies. a taka przemądrzała....próbuje sama spodnie ubierać i buciki, jak próbuję jej pomóc to krzyk i płacz....więc ostatnio ubieranie na wyjście to mordęga z nią...

Wiolu, dziękuję :*
z tym odparzeniem, to myślę, ze spokojnie sudocrem pomoże... no chyba, że nie, to wtedy śmignę kupić tormentiol... ale toż to na receptę jest? Nawet nie wiedziałam...

Paulina, a co to będzie jak Panna będzie miała naście lat:-D:-D

ale daje mi mieszkanie drożdżami:baffled:
teraz zamiast gnieść ciasto, to przypomniałam sobie, ze masło nie wyciągnięte:baffled: więc czekam aż zmięknie...
Na szczęście Misiu już zasnął:tak:

Ewcia niestety tormentiol jest na recepte . u nas jak Frania odparzylo to sudocremem ponad tydzien i nadal sie papralo a maka ziemniaczna wygoilismy jajeczka w 3 dni:-p

Paulina wiem ze nie drogo ale przez te masaze nie wiem czy bede mogla sobie na to pozwolic. zwlaszcza ze masaze w tajemncy, przec Lukaszem bo on nie wierzy w takie rzeczy itwierdzi ze szkoda kasy...ale cos tesciowa mowila ze mam sobie kupic jako prezent od niej na imieniny:-pmusze zapytac czy serio mowila:-D.
mi ostatnio rzadne torebki sie nie podobaja ale ta... zakochalam sie w niej

mam pelno malych sinaczkow , ale kobita mowila ze tak bedzie

Paulina poprosze o propozycje na prezent dla siedmiolatki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolu to dobrze zagadaj teściową;)))
ja też czasem jak na coś zachoruje.....;)))

Ewcia nie strasz mnie;))) zaczynam się bać mojego dziecka, drugie dziecko rośnie i zdobywa nowe umiejętności duuuuuuuuuuuużo szybciej;)))

a my na mocne odparzenie mieliśmy triderm, ale z przykazaniem że tylko 2 razy dziennie przez góra 7dni, pomogło baaardzo skutecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry