reklama

Staraczki forever!

reklama
Wiola, mączką sypię jak krem nie pomaga... ale mam nadzieję, że jutro rano będzie już lepiej:tak: no a te siniaki, to chowaj przed mężem, bo jeszcze będzie się zastanawiał skąd je masz;-)

Paulina, eee... toż to ja nie straszę:-D
gdzież bym śmiała;-)
7 czy 8 lat, to prawie to samo, to napisz Wioli co kupiłaś tej 8latce;-) i problem z głowy:-D

Paulina, 12 lat... hm... toż to bardzo poważny wiek:-p
ja póki co jakiekolwiek prezenty mam z głowy:sorry2:

Mykam się wykąpać, jak ktoś jeszcze będzie, to zajrzę:tak:

No nic, w takim bądź razie idę włączyć jakiś fiilmik :))

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia ja napije sie z toba :)

u nas nocka tragedia i do tego ok 24 maly wstal sobie i nawijal do siebie , krzyczal sobie cos , <iercil sie tak , ze pol lozka latalo ... w koncu po 20 przesluchaniu konika morskiego zasnal ... spal na szczescie do 8 , a nie 6 jak ostatnio :)

aha mam pytanko kladziecie dzisiaj dzieci pozniej spac ?? zmiana czasu jest dla tych co nie pamietaja hehe , i kurcze wolalabym zeby Natul nie wtsal jutro o 5 :szok:

Paulina nawet nie wiesz jakie bylo przyjemne odstawic Iwe do przedszkola , Franio zostal z babcia( nie przyznalam sie gdzie jade:-p), a ja mialam 2 h sama dla siebie. dla mnie to luksus.:-D.wiem malo mi do szczescia potrzeba:-)
kochana kazda z nas zasluguje zeby raz na jakis czas zrobic cos dla siebie .a w tych kozaczkach napewno wygladala bys super i w sumie 120zl to nie tak duzo...ja w zeszlym roku kupilam kozaki za 140 i zimy nie wytzrymaly, malo tego u nas w sklepach ciezko znalezc jakiekolwiek kozaki ponizej 100zl

oj domyslalam sie jakie bylo przyjemne i zazdroszcze !! kazdej z nas naleza sie takie chwile :)))

Paulinka kupuj buty tobie tez cos sie nalerzy :)))

Ewcia jak dupinka mala ?? :)

Lili wyspana ?? :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry