reklama

Staraczki forever!

Kuotku, ja wiem czy piękne:-) najważniejsze, ze prawdziwe:-)

Paulina, tom się uśmiała z tym futerkiem:-D
Moje małe dostaje swoją miskę, ja mam drugą i wtedy lecimy z karmieniem:tak:

Oki, to ja na jakąś godzinkę się odmeldowuję:-) Jednak bułeczki będą:-p rozczyn już "się robi" Małego wykąpię, wyszukuję do spania i jestemz powrotem:-)

reklama
Kochane kupiłam butki w CCC - postanowiłam jednak tam najpierw wejść i okazało się, że Lasocki wypuścił fajne butki ze skórki, z futerkiem, zimowe - za 99 zł! http://www.ccc.eu/pl/kids/catalog/all/304713

Mam nadzieję, że się sprawdzą....

Wioluś muszę się głębiej zastanowić, o którym sklepie mówisz......nie kojarzę....a ta babka, co tak Cię wymęczyła niech ma się na baczności!!!!!

I zapomniałam co jeszcze :shocked2::dry:

Wioluś a może Ty mówiłaś o Strumykowej? Tam gdzie dawne kino ORZEŁ? I gdzie faktycznie 100 lat temu był sklep z bucikami? :-p:-p:-p Teraz ten sklep jest na Prostej :-p:-p:-p I tam są bardzo dobre buciki i fajni sprzedawcy - ale tam butki właśnie za około 200 zł są....a przy dwójce dzieci i kupowaniu nowych butów na każdy sezon to troszkę za dużo dla mnie....

Ewcia no bo jak to tak, bez futerka????;PPPP a koty mają jeszcze wibracje wbudowane;)))

Lil no żesz!!!!!!!!!! gdybym wiedziała że ccc ma takie śliczne buciki!!! ale tu nie ma ccc;(((

właśnie Wiolu ty na pewno chcesz dalej się tak dać maltretować na tych masażach???

Natul zje wszystko sam i papki byc nie musza , ale z mieskiem ma problem troche , memla memla i w koncu wyplowa ... chyba jeszcze nie gotowy na mieso w takiej postaci :)))

Lili super butki !! przejrzalam katalog i kurcze fajny wybor , ceny i z wygladu niektore rewelka :)

Lil mnie też się te buciki podobają, śliczne i już;)) a Martynka jak w nich drepta???

dziś zaszłam do jednego sklepu bo zobaczyłam fajne buty na zimę- mam kozaki ale jak zaczęłam sobie myśleć że będę musiała po lodzie, z wózkiem pędzić w nich po Danielka do przedszkola to mi się odwidziało, kozaki będą na lans a potrzebuję coś na co dzień, z dobrą przyczepnością;)....tylko niestety tamte butki 120zł....a mi szkoda takiej kasy na siebie;((

Paulinko jak masz możliwość to kupuj! A co Ci na siebie szkoda! :-p:-p:-p:-p A butki super i Martynka w nich cały dzień dreptała. I powiem Ci, że Maciuś miał jedne butki podobne z droższego sklepu - naprawdę prawie identyczne. Dla mnie ważne, że jest wyprofilowana wkładka i prawdziwa skóra - bo wysmaruję je tłuszczem i będą jak nieprzemakalne. Wiadomo, że najlepsze są z gortexu - ale to już właśnie ponad 200 zł.....

Asionku kiedyś CCC miało słabą jakość, dlatego nie byłam przekonana - ale w sumie dla mnie najważniejsze właśnie są materiały. No i widać, że teraz się poprawili - nowe firmy zaczęły produkować. I skoro to prawdziwa skóra to mi nic więcej nie potrzeba :-) Dużo fajnych bucików tam widziałam :-):-)

lil a widzisz to nawet nie wiedzialam ze ten sklep przeniesli ale tak o tym myslalam. mi sie tam kiedys udalo bardzo fajne buciki kupic dla siostrzenicy i az takie drogie nie byly.ale ogolnie tak swietne buty maja :tak:

a ja Iwe kupilam takie jak te tyle ze nie mamy tego kozuszka na zewnatrz i zaplacilam wiecej:dry:
ID458 Kozaki Trzewiki Badoxx Zima R25 16,2cm (2742441816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Paula wiesz co? w koncu robie cos dla siebie, zawsze dzieci, maz , a nie ma kasy bo to tamto ...widze ze sama nie dam sobie rady z tyciem, mam nadzieje ze te masaze cos pomoga a jak nie to przynajmiej spedze czas w milym towarzystwie;-)

a mi sie strona ccc nie otwiera:dry:

Ostatnia edycja:
WIOLU I TAK TRZYMAJ KOCHANA!!!PAMIĘTAJ ŻE MASZ NASZE WSPARCIE!!! przecież wszystkie tu obecne wiemy,że jesteś super dzielną kobietką i zawsze sobie sama dobrze radzisz i masz największe prawo do tego by się rozpuścić;)) a tego,że możesz porozmawiać z kimś na żywo, z kimś dorosłym i nie mężem to zazdroszczę;)))

reklama
Paulina nawet nie wiesz jakie bylo przyjemne odstawic Iwe do przedszkola , Franio zostal z babcia( nie przyznalam sie gdzie jade:-p), a ja mialam 2 h sama dla siebie. dla mnie to luksus.:-D.wiem malo mi do szczescia potrzeba:-)
kochana kazda z nas zasluguje zeby raz na jakis czas zrobic cos dla siebie .a w tych kozaczkach napewno wygladala bys super i w sumie 120zl to nie tak duzo...ja w zeszlym roku kupilam kozaki za 140 i zimy nie wytzrymaly, malo tego u nas w sklepach ciezko znalezc jakiekolwiek kozaki ponizej 100zl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry