Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane kupiłam butki w CCC - postanowiłam jednak tam najpierw wejść i okazało się, że Lasocki wypuścił fajne butki ze skórki, z futerkiem, zimowe - za 99 zł! http://www.ccc.eu/pl/kids/catalog/all/304713
Mam nadzieję, że się sprawdzą....
Wioluś muszę się głębiej zastanowić, o którym sklepie mówisz......nie kojarzę....a ta babka, co tak Cię wymęczyła niech ma się na baczności!!!!!
Wioluś a może Ty mówiłaś o Strumykowej? Tam gdzie dawne kino ORZEŁ? I gdzie faktycznie 100 lat temu był sklep z bucikami? Teraz ten sklep jest na Prostej I tam są bardzo dobre buciki i fajni sprzedawcy - ale tam butki właśnie za około 200 zł są....a przy dwójce dzieci i kupowaniu nowych butów na każdy sezon to troszkę za dużo dla mnie....
Natul zje wszystko sam i papki byc nie musza , ale z mieskiem ma problem troche , memla memla i w koncu wyplowa ... chyba jeszcze nie gotowy na mieso w takiej postaci ))
Lili super butki !! przejrzalam katalog i kurcze fajny wybor , ceny i z wygladu niektore rewelka
Lil mnie też się te buciki podobają, śliczne i już) a Martynka jak w nich drepta???
dziś zaszłam do jednego sklepu bo zobaczyłam fajne buty na zimę- mam kozaki ale jak zaczęłam sobie myśleć że będę musiała po lodzie, z wózkiem pędzić w nich po Danielka do przedszkola to mi się odwidziało, kozaki będą na lans a potrzebuję coś na co dzień, z dobrą przyczepnością....tylko niestety tamte butki 120zł....a mi szkoda takiej kasy na siebie;((
Paulinko jak masz możliwość to kupuj! A co Ci na siebie szkoda! A butki super i Martynka w nich cały dzień dreptała. I powiem Ci, że Maciuś miał jedne butki podobne z droższego sklepu - naprawdę prawie identyczne. Dla mnie ważne, że jest wyprofilowana wkładka i prawdziwa skóra - bo wysmaruję je tłuszczem i będą jak nieprzemakalne. Wiadomo, że najlepsze są z gortexu - ale to już właśnie ponad 200 zł.....
Asionku kiedyś CCC miało słabą jakość, dlatego nie byłam przekonana - ale w sumie dla mnie najważniejsze właśnie są materiały. No i widać, że teraz się poprawili - nowe firmy zaczęły produkować. I skoro to prawdziwa skóra to mi nic więcej nie potrzeba :-) Dużo fajnych bucików tam widziałam :-):-)
lil a widzisz to nawet nie wiedzialam ze ten sklep przeniesli ale tak o tym myslalam. mi sie tam kiedys udalo bardzo fajne buciki kupic dla siostrzenicy i az takie drogie nie byly.ale ogolnie tak swietne buty maja
Paula wiesz co? w koncu robie cos dla siebie, zawsze dzieci, maz , a nie ma kasy bo to tamto ...widze ze sama nie dam sobie rady z tyciem, mam nadzieje ze te masaze cos pomoga a jak nie to przynajmiej spedze czas w milym towarzystwie;-)
WIOLU I TAK TRZYMAJ KOCHANA!!!PAMIĘTAJ ŻE MASZ NASZE WSPARCIE!!! przecież wszystkie tu obecne wiemy,że jesteś super dzielną kobietką i zawsze sobie sama dobrze radzisz i masz największe prawo do tego by się rozpuścić) a tego,że możesz porozmawiać z kimś na żywo, z kimś dorosłym i nie mężem to zazdroszczę))
Paulina nawet nie wiesz jakie bylo przyjemne odstawic Iwe do przedszkola , Franio zostal z babcia( nie przyznalam sie gdzie jade), a ja mialam 2 h sama dla siebie. dla mnie to luksus..wiem malo mi do szczescia potrzeba:-)
kochana kazda z nas zasluguje zeby raz na jakis czas zrobic cos dla siebie .a w tych kozaczkach napewno wygladala bys super i w sumie 120zl to nie tak duzo...ja w zeszlym roku kupilam kozaki za 140 i zimy nie wytzrymaly, malo tego u nas w sklepach ciezko znalezc jakiekolwiek kozaki ponizej 100zl