reklama

Staraczki forever!

Kuotku, Kochana Olcia dzieli się;-)

Moniu, odpoczywaj w weekend :*
jeszcze chwilka i będziesz w domku:tak:

Male po obiedzie, mieszkanko posprzątane, jeszcze ta nieszczęsna lista:confused2: trzeba się szybko uwinąć, bo jeszcze spacer musimy zaliczyć...
ale żeby machnąć listę, to trzeba rozpiskę dla dziecka zrobić na tydzień do przodu z jedzeniem... a czy przy biegającym szkudniku się da:confused:

Matko! Ileż można? Idzie koooooopa:errr: 6 dnia dzisiejszego:oo::oo2:

reklama
ja juz tez po sprzataniu i kapieli :)

co do zwierzat , ja uwielbiamù szczegolnie koty i bardzo bym chciala miec , ale jestem realistka i wiem , ze narazie nie ma opcji :(
nie mamy rodziny tutaj i nie mialby kto sie zajac zwierzakiem podczas wyjazdu naszego , a my jak gdzies jedziemy to na ogol samolot czyli odpada .... dziecko , pozniej dzieci i jszcze zwierzak to juz za duzo

Asionku co do ciąży to ja może by m się skusiła za 5 lat - ale wtedy to ja już będę za stara :-p:-p A co do butków to zgadzam się - tylko trzewiki! Koniecznie za kostkę, koniecznie z tym wyprofilowaniem we wkładce, najlepiej z atestem, i najlepiej nic sztucznego. Elefanetn też lubię. Ale mam jeden taki sklepik specjalistyczny z butkami dla dzieci i tam się chyba udam, bo tam właśnie pan mierzy dokładnie nóżkę dziecka i doradza jaki but kupić, żeby do wiosny wystarczył. A z wysokimi butkami to chodziło mi o takie do połowy łydki - jedne takie mam i widać, że małej niewygodnie.

eeee tam zaraz stara :-D
no dlatego ja jestem zdania , ze buciki trzeba przymierzac :) dla siebie tez nigdy przez neta nie kupuje , bo mam dziwne stopy :/ znaczy normalnie wygladaja hehhe , ale trafic na buta dla mnie graniczy z cudem :/ jedyne co to kozaki jeszcze ok i japonki :-D
koniecznie pokaz buciki jak kupisz :)
cx xcfd<<

I Asionku ten bucik ELEFANTEN super! Ale pewnie nie na naszą zimę....

nie no na zime nie , na jesien , wiosne :) mam zamiar kupic na wiosne u nas i takie przejsciowe wlasnie :)

Lili, oj Kochana ile to ja w ciągu ostatnich pól roku się naczytałam o butach:-D teraz, to mogę wykładać o dobrym buciku buahahahah

Lili, podobają Ci się? Jak tak, to zmierz Małej stópkę, jak będzie miała w rozmiarze 20 lub 21, to wrzucę link gdzie są za 119 ;-) dla mnie mają wsio co trzeba (mamy takie w wersji dla chłopców :-) ) a do tego są mega lekkie!!!
Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-81139/06E

bardzo fajne te buciki i cena super :)))

Pozdrowienia od Made! Niestety w pracy syf i beznadzieja! Także dobrze nie jest :-( No ale mam nadzieję, że wszystko się jakoś poukłada.....

o kurcze ... pozdrow ja !! i niech sie tam trzyma :)

dobry;))

Lil a buciki nie muszą mieć w środku kożuszka żeby było ciepło, ja mam dla dwójki z geoxa i nóżki im nie marzną, mimo tego,że kożuszka brak;)) wystarczy że chodzą, wtedy stópka pracuje i się ogrzewa;)) podobnie w innych bucikach z membraną;)

!

szczerze to mi szkoda kasy troche na te Geoxy ... u nas zimowe kosztuja od 102 euro !! przegiecie troche :/
sa bardzo dobre buty i tansze o polowe :)

Zapomniałam! Najmniej roboty miałam przy moim żółwiu :-D:-D:-D
POLECAM :rofl2:

hehe no wlasnie :-D
tylko nie parke , bo okropnie stekaja hehe
znowu nikt nie tesknil:dry:
bylam na tym masazu, smiechu co nie miara, a bolalo jak jasna cholera.

lilus bardzo fajne buty sa na Podmurnej(chybva tak sie nazywa ta ulica)na tej samej ulicy co Metropolis jest. od Szerokie w bok.

ja tesknilam :)
a coz to za masaze ??

ASIONKU Stękają??? :confused: A to zbereźniki jedne! :eek:
No tak, kiciuś wytrzyma kilka dni sam, ale już tydzień, dwa to ciężko:/

EWCIU za to moja Ufola przystopowała z koopami, teraz robi dwie dziennie ufffffff.... chociaż nadal ma takie dni, kiedy do sześciu da radę:P

WIOLA tak Cię wymordowali, że nie masz siły kllikać? :oo2: To ja chramolę!

EWCIU to Ty planujesz z wyprzedzeniem jak ja niegdyś... ja wiem, że to dlatego, że ograniczone są środki, ale aż mi się sentymentalnie zrobiło..... Ja teraz robię albo zakupy w TESCO, ale to takie kobyły są, gdy już w domu naprawdę niczego ni ma, a tak to z dnia na dzień tylko kupuję, zwykle rano po odwiezieniu Kamila. To już rytuał:)

Kuotku, chyba ewidentnie któryś tylni ząb Mu idzie... bo nocka dzisiejsza do doopy+ te kupy i wczoraj widziałam, że ma napuchnięte tam gdzie ma być czwórka... także mam chyba winowajcę... i szykuje się 7 ząb do kolekcji;-)
a z listą, to środki środkami też, ale ja ostatnio zauważyłam, że często powtarzam się z obiadami, także też stąd i ta rozpiska dobra:tak:

My obiadki mam rozmaite zamrożone i gotowe do spożycia w półtorej minutki:) I mała często je po prostu to co Kamilowi przygotuję, albo nam wszystkim, tyle że jej składniki przeważnie na parze się gotują:)
To niech ten ząb już wychodzi!

Asionku masaze wyszczuplajaco -antycelulitowe, pani masuje paluchami, a potem morduje taka banka, ktora ciaga po calym ciele i to cholerstwo tak boli. podobno te banki maja rozijac tlusz na prosty ktory latwiej spalic. pani gwaratuje ze po 5 masazach bedzie widac roznice wagowa i wizualna. no zobaczymu, do tego odstawilam slodycze, napoje gazowane i troche cwicze.

Kocie przeciwnie, tyle mam energi ze zabralam sie za wysprzatanie pokoju wstydu:zawstydzona/y:(wynosily tam wszystko co nie potrzebne )ostatnio juz sie wejsc tam nie dalo:-p

juz mi siniaki sie pojawily:dry:

Ewcia oby zebole za bardzo was nie meczyly . podziwiam organizacje , za gotuje po naplywe chwili:-p

Ostatnia edycja:
Oby Kochane wyszły, bo póki co, to idą w żółwim tempie...

Wiolu, to jak masz tyle energii, to zapraszam jeszcze do mnie;-) fakt, już porobiłam wsio, ale jeszcze by się cuś znalazło hahaha
O! Łazienkę zostawiłam na wieczór;-)

Kuotku, kotlecik rybny, pierożki czy gołąbek tyż się znajdzie zamrożony, ale u mnie jeszcze gorzej z tym, bo dzieć odmówił jedzenia zup:confused2: także wymyslam z tymi drugimi daniami...

czesc :)
doczytałam Was, ale nie pamietam co pisać miałam...
Maja mnie dziś znowu wyprowadziła z równowagi jak mialiśmy po Ale do przedszkola jechać... zaczeła sie rzucać i drzeć jak szalona, musiałam ja taką w amoku pakować do samochodu a ona mi smokami rzucała i sie darła i wyginała ehhhh już myślałam, że ją wyciągne z tego fotelika i klapsa zapodam... choc i tak wiem, że to by nic nie dało po za tym, że dałabym upust swojej złości... nienawidze prowadzić samochodu jak dzieciak mi warjuję wrrrrrrrrr... no a teraz anioł.... spi!!!

Obiad zjadłyśmy z Alą dziś rybe zapodawałam, Ala lubi rybe, zjadła 2 takie duże kawałki, wiecej od mnie :szok: a Majka spi, nie wiem w jakim wstanie humorze i czy jeść zechce czy znowu bedzie na mnie miała foch i poczeka na ojca z jedzeniem...

EWCIU u mnie w zamrażarce tylko chleb i maliny z działki rodziców G :) żadnych gołąbków, czy pierożków ostatnimi czasy... Pomrożone dla Oli mam obiadki typu - ziemniaczki i marchewka i kurczaczek, albo groszek, schabowy i yyy nie pamiętam co tam wmieszałam :confused: wszystko na papkę blenderem i nałożone do salaterek - wygląda jak seria deserków, tylko kolor czasem przyprawia o inne skojarzenia :eek: Musze bardziej popracowac nad strona wizualną :-p

MARAN moja Ola TAKA SAAAAMA :-D:-D:-D w samochodzie, bo ze spaniem juz nie :-p

reklama
Ewcia u nas tez zeby ida i maly pozera szystko i jeczy okropnie ... teraz sie po mnie wspina , skacze itd. :cool:

ASIONKU Stękają??? :confused: A to zbereźniki jedne! :eek:
No tak, kiciuś wytrzyma kilka dni sam, ale już tydzień, dwa to ciężko:/

hehe nie slyszalas zlowi jak sie seksuja ??:)))
no koty , spy tyle same nie dadza rady byc :((

Asionku masaze wyszczuplajaco -antycelulitowe, pani masuje paluchami, a potem morduje taka banka, ktora ciaga po calym ciele i to cholerstwo tak boli. podobno te banki maja rozijac tlusz na prosty ktory latwiej spalic. pani gwaratuje ze po 5 masazach bedzie widac roznice wagowa i wizualna. no zobaczymu, do tego odstawilam slodycze, napoje gazowane i troche cwicze.

a to wiem o co biega :) podobno super efekty sa :)

czesc :)
doczytałam Was, ale nie pamietam co pisać miałam...
Maja mnie dziś znowu wyprowadziła z równowagi jak mialiśmy po Ale do przedszkola jechać... zaczeła sie rzucać i drzeć jak szalona, musiałam ja taką w amoku pakować do samochodu a ona mi smokami rzucała i sie darła i wyginała ehhhh już myślałam, że ją wyciągne z tego fotelika i klapsa zapodam... choc i tak wiem, że to by nic nie dało po za tym, że dałabym upust swojej złości... nienawidze prowadzić samochodu jak dzieciak mi warjuję wrrrrrrrrr... no a teraz anioł.... spi!!!

Obiad zjadłyśmy z Alą dziś rybe zapodawałam, Ala lubi rybe, zjadła 2 takie duże kawałki, wiecej od mnie :szok: a Majka spi, nie wiem w jakim wstanie humorze i czy jeść zechce czy znowu bedzie na mnie miała foch i poczeka na ojca z jedzeniem...

oj jak dziec ma focha to kiepska sprawa , Nat tez juz sie zloscic zaczal , czasami az sie czerwony robi juz nie wspomne o dzwiekach jakie wydaje hehe
niezly zarlok z malej Ali :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry