reklama

Staraczki forever!

Asionku, to w takim razie muszę wstawić wodę na kolejną :))
niezły Natul z tym gadaniem...

U nas nocka też kiepska... to raczej nie zęby... chyba dopadła mojego Kurczaczka jelitówka czy cuś:-(
Mamy gorączkę cdn...

Asionku, dupinka kiepsko, oj bardzo kiepsko:-(
Teraz Miki od godzinki śpi i ja dopiero na szybko rozwiesiłam pranie, ogarnęłam kuchnie, wstawiłam pieluchy do prania, włosy umyłam i w ogóle się ubrałam...
Zasnął z płaczem wtulony we mnie, bo aż tak ta dupka Go boli:-( a ja płakałam razem z Nim...
kupy są co ok 5-10 minut i nawet nie jest to nie wiadomo jaka ilość, ale juz dupka jest tak podrażniona, że wszystko Maluszek odczuwa... Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nie mogę wyjśc po tą cholerną maść, ani nie mam nikogo, kto po nią by mógł mi pójść... dopiero późnym popołudniem...:-( i w ogóle jestem zdołowana, bo teraz nic nie mogę...:-(
Żeby już ta dupka oddychała, to zakładam Mu tetrę, ale co z tego... eh...
Teraz godzinkę Mu dupka odpoczywa, bo śpi... oby choć troszeczkę się "zregenerowała"...:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia kurcze biedny Mikolajek :((( a u lekarza byliscie ? moze to jaka jelitowka czy cos ?? oby szybko przeszlo !! &&&&&&&&&&&
ja nic wiecej nie doradze wsumie ... raz mielismy odparzenie , ale dosc male pewnie nie takie jak u was ... pomogl bardzo gruba warstwa krem bambino z cynkiem , sudocremy u nas nie sprawdzaja sie :/
tez pewnie bym plakal z ... ehhh najgorzej jak cierpia maluszki :(

a Nat to ciagle gada , jak nakrecony , dzisiaj ma jakis dzien normalnie jakby ADHD mial :/ lata , drze sie , na placu zabaw jakiemus facetowi klucze wyrywal , w sklepie dziecko zlapal za kaptur jak przechodzilo obok :cool::eek: normalnie diablatko takie , ze hej
wykonczyc nas chce jak nic :cool2:

Jestem na momencik tylko - ten TORMENTIOL, o którym ja mówiłam nie jest na receptę TORMENTIOL maść 20g - Apteka internetowa i-Apteka.pl

Na początku byłam sceptyczna, bo to nie jest maść dla dzieci - ale wiele znajomych mi polecało jako cudowną maść. W końcu skonsultowałam z pediatrą jednym i drugim - i faktycznie super maść - ale mało należy stosować. Generalnie u mnie zawsze po razach (smarowanie cienką warstwą) - nie było śladu po odparzeniach...EWCIU &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć.

EWCIA i jak Mikoś??? Na biegunkę WIki pomagała smecta, dzieci tez mogą i jest bez recepty. Ale mam nadzieję że już neiaktualne. Biedny Mikoś:(((

Nie wiem co jeszcze bo tylko o Mikosiu doczytałam:(
My wczoraj mieliśmy mały kryzys, także mnie nie było. Małzeński kryzys znaczy sie... taki wiecie z wychodzeniem z domu i trzaskaniem drzwiami... Dałam Wiki do zabawy pieniadze drobne (pierwszy raz) i połknęła 10 gr... No i mąż się wkurzył bo przecież mówił mi żebym nie dawała, ja stwierdziłąm ze przecież mógł jej zabrać i wogóle to on wtedy miał na nią patrzeć itp.... Oboje się po prostu wystraszyliśmy i pewnie stąd...
Na szczęście dziś panna oddała pieniażka:)) I już dobrze. Niebieski się zrobił:))

Moniu, super ten kombinezon:tak:

U nas ciężkie dni, jestem urobiona z koopami "po łokcie"
Jedyny plus, to troszkę dupinka "odpuściła"
Byliśmy wczoraj w pzrychodni dyżurującej i lekarka tam, to po prostu jedna wielka pomyłka...:eek:

Kurczaczek chyba regeneruje siły, bo już prawie 3 godziny śpi... zdązyłam ogarnać mieszkanko, bo tak, to nawet nie ma kiedy...

a noc... koszmar...

Życzę udanego popołudnia:-)

Kochane ściskam!!!!!!

Ewciu trzymam kciuki za Mikosia! Oby wszystko wróciło do normy!!!!

Monia niezła historia z tą monetą! A jeśli chodzi o połykanie monet to znam świetny dowcip na ten temat - jak przy okazji znajdę to Ci pokażę i opowiesz swojemu mężowi ;-)

Asionku dziękuję - dzieciaczki w normie - czyli raz lepiej raz gorzej ;-) Dziś byłam z Martynką na robieniu kartek świątecznych - z moimi koleżankami - Martynka buszowała i byłam z niej taka dumna! Pięknie się sama bawiła, rządziła oczywiście przy słodyczach, a jak chciałam jej wyrwać ptasie mleczko (bo nie chciałam, żeby jadła słodycze, ale te stały niestety w zasięgu jej małych rączek) to zaczęła tak śmiesznie uciekać! Niezła z niej cwaniara!!!! :-p:-p

Aha Wioluś firanki u Martynki są the best!!! Piękne! Może wkleję jutro zdjęcie....W sypialni mam na zielono - ale firanki -dam do -drobnej poprawki, bo nie do końca mi się podoba to, co jest. A do salonu jeszcze czekam na materiał, ale szczerze to najchętniej nie dawałabym firan wcale. Ale jak będą to z dodatkiem brązowych pasków.

BUZIAKI!

reklama
Cześć:)

KAwyyyy... moje dziecko załapało zmianę czasu o tyle ze wczoraj później poszło spać... Wstała dziś normalnie, czyli wg nowego czasu 4.00...

Ale przynajmniej dzięki temu więcej czasu spędziłyśmy razem rano:)

Ewcia mam nadzieję że Mikosiowi szybko przejdzie!

Lili super jak człowieka tak maluchy zaskakują co?

Miłęgo dnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry