reklama

Staraczki forever!

reklama
W każdym razie regulować można, ale czasem można się pochlastać jak nic z tego nie wychodzi - wtedy dziecko włazi nam na głowę i mamy figę z makiem! I proszę mnie nie słuchać, bo ja mam goopawę....:eek::eek:

Dziś wieczorem, jak mała wreszcie mi zaśnie przyzwoicie, to WSZYŚCIUTKO doczytam! :-) Bo mam zaległości....:dry:

A na razie, zgodnie z harmonogramem, czyli między godz. 16 a 20 - kąpiemy się :-D

A ja powiem, że dobre PEWU jest dobre! ♥♥♥♥♥

Kocurku mi to jak w zegarku - idzie 18 i mi już w duszy gra, że zaraz będzie WOLNOŚĆ! I serial! I książka! Wyregulowały się te moje żądze :eek::eek::eek::eek:

Poczek ja dziennych drzemek nie regulowalam malemu w tym wieku jakim jest Zosia :) spal kiedy chcial i ile chcial , ogolnie z drzemkami w dzien to kicha troche , bo jak dziecko zmeczone to wez je przetrzymaj ?
teraz troche latwiej jest , ale i tak klade go jak widze , ze zmeczony jest , a nie o regularnej porze :)
za to obojetne jak spi w dzien na noc ogolnie zawsze idzie spac o tej samej godzinie , czasami cos sie przesunie o godzine max ...
z tym przewijaniem noca to niekiedy jest problem jak sie male wybudza , ja Nata nioslam do lazienki , swiatlo zapalalam , zmienialam piluche i spal caly czas , maly spioch byl :) pamietam jak mi sie nudzilo wtedy hehe , a teraz na nude nie narzekam :)))

Asionku witaj. trafil ci sie grzeczny egzemplarz. tzn broi ale grzecznie spi w nocy i wczesnie zasypia. z doswiadczenia wiem ze sa dzieci ktore mozna tego nauczyc(Franio) a sa takie ktore duzo nerwow nas kosztuja i same musza do tego dorosnac(Iwa):-)

no nie narzekam grzeczny jest , jeszcze zeby znowu cale noce przesypial .. ale wszystkiego jak widac miec nie mozna :)

Asionku pamiętam jak pisałaś, że Nat śpi w wannie! Ubawiło mnie to bardzo zawsze :-);-)

Wioluś a Martynka ma kombinezon na 74 i dobry! Uważam, że rozmiar rozmiarowi nierówny!

no on to z ta wanna ma :) idealny usypiacz , wyciszacz :)
a rozmiarowka to masakra , my nosimy fr ubranka na 18m , te na 12 sa za male ...
polskie jak juz chyba Poczek piala krotkie i mega szerokie :)
a Angilskie najlepsze hehe czy tam amerykanskie :) maja niekiedy takie giganty ciuszki , ze np. mam jedne spodnie od 0 do 3 m i sa dobre teraz dopiero na Nata i nawet ciut przy dlugie :szok:
dlatego lubie ciuszki z Uk na dluzej starczaja :)

Dziś wieczorem, jak mała wreszcie mi zaśnie przyzwoicie, to WSZYŚCIUTKO doczytam! :-) Bo mam zaległości....:dry:

A na razie, zgodnie z harmonogramem, czyli między godz. 16 a 20 - kąpiemy się :-D

milej lektury :)
i kapieli , my zaraz kaszka i kapiel tez ...

Lili :-D:-D widze mamy to samo :-D:-D ja nawet na dzisiaj winko musujace mam bedzie z Cassis :rofl2:
po calym dniu bez kitu moze jestem wyrodna matka , ale kocham te wieczorki serialowo , ksiazkowo , filmowe :-):-D

aaaa wczoraj ogladalam " Jestes Bogiem "o Magiku jakby ktos nie kojarzyl , naprawde fajny film , no i pozniej mialam niezla myslowke pol nocy i na koniec az sobie pobeczalam :rofl2:

lilu a jaki serial teraz cie wciagnal? ja downtown abbey ogladam (czasem na raty jede odcinek przez 2 dni). tylko angielski akcent czasem utrudnia ogladanie :)

Lil zdradza????:szok::szok: współczuję Wioluś;)))

a wg mnie każdy ma swoją rację, bo każdy z nas, jak i każde dziecko jest inne, po prostu;)))

ale wydra się darła podczas kąpieli i usypiania...wszystko przez to że dziecko zmęczone....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry